goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Ännu en helg till enda...

Allmänt Permalink3
Jahopp, måndag imorgon igen... MÅNDAG! Blä, den dagen borde tas bort... Och vilken ondskefull lärare sätter ett prov på en MÅNDAG!? Häxskrälle... Grrr!

Igår kom Amanda och Lille V hit och så fick jag kopiera papper av snälla tösen :P sedan mötte vi Rebecka och Evelina i stan och inhandlade lite diverse ting.
Lämnade William och Evelina till Danne strax efter 2. Han var så söt när han öppnade dörren, med snebena och slickat hår... Hahaha... :P  Ja, Danne alltså!

Sedan gick Amanda hem och jag och Rebecka gick hem till henne och gjorde muffins.
JA jag hjälpte till!
Jag knäckte choklad!

Bilfärden till K.stad gick som förväntat, rätt snabb och ganska så...ehm...snackig! Sooom vanligt! Hahaha!
Lådan med grejset var dock inte särskillt stor... Portot hade nog blivit samma som bensinen... Tss...
När vi kom tillbaks hit åt vi pizza! Eller ja, inte jag. Jag åt kebebtallrik medan Rebecka och Louise åt pizza. Emma åt pizzakanter... Haha!

Melodifestivalen...? KATASTROF! Om till och med Louise säger mitt i att "Nä fy fan! Stäng av skiten!" så är det riktigt illa! Uuuäh! I wash my hands of this madness!
Vad hände sen? Jominsann om inte Louise drog fram saxen igen! Och klippte min lugg! 
Hos Frisör-Louise får man den mest professionella klippningen! Ja just precis, men jag fick lite skäll för jag satt inte still. William var mycket duktigare! :D

Vi drack lite lådvin (glammigt värre) och så sjöng vi och provade kläder i vanlig ordning.
Sedan gick vi ut och gjorde snöänglar och kaste snöbollar på varandra... Hahahaha!!! Det var jättekul! Det finns bilder, men de har Rebecka så hon lägger ut dem på sin blogg senare :)

Har varit hos Rebecka hela dagen idag och gjort ingenting. Förutom då att att försöka lösa problemet med videokameran... Synd att det inte funkar för vi har ju ett SÅ underhållande klipp att lägga upp! Haha! We must fixi fixi! :P

Kom hem för en stund sedan med William och då hade någon av pensionärerna i huset ställt upp hissdörren högre upp i huset! Så jag var ju såklart tvungen... Jag kunde inte stå emot att skriva en lapp! Haha!
Men faktum är att det händer minst varannan dag! Och det är riktigt störigt när man kommer med vagn och hela köret! Och tänk de som faktiskt inte KAN gå i trapporna? VA!?

Det krävdes hela min viljestyrka för att inte skriva det jag egentligen ville säga! Hade jag släppt tyglarna och släppt fram min kokande vrede så hade det stått något mer i den här stilen:
"Vad i hela FAN är det för FEL i era efterblivna hjärnor!? Om ni inte kan gå ut ur hissen utan att ställa upp dörren bara för att sedan skita i att stänga den igen så ta trapporna som alla vi andra tvingas göra när ni leker RÖVHÅL!
ELLER SÅ KAN NI FÖR I HELVETE STANNA HEMMA MED ER ERA FÖRBANNADE IDIOTJÄVLAR!!!"

Haha... Hahahahahaha!!!

Sovgott med er allihop! Puss och kram!
#1 - - Rebecka:

Ja, melodifestivalen SUGER!!! Men vi två bör ställa upp nästa år. Vi är ju för fan bättre än hälften av skitbidragen som varit med i år!



Och vilken underbart trevlig lapp du satt upp... men du borde sätta upp det andra du skrev istället. Haha, gissa om kärringarna hade ringt till hyresvärden då!? HAHAHA, idioter!!!

#2 - - Mandy & lille Vincent:

Skit snyggt med luggen!

Lugg is the shit haha..:P



Hahaha arg lapps Alexandra is back..:P

Men det är rätt!



#3 - - Emma:

Skitbra lapp!



Nu ser du ut som jag, haha! Tänkte t o m färga håret mörkare när detta går ur! Då blri vi ännu mer lika;) Du passade i det, väldigt fint!:)



Gaah jag har ångest för lördag, har ännu inte kommit på vad jag ska ta på mig!!

Till top