goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Once upon a time on the same side, in the same game

Allmänt Permalink0
Gud vad jag är trött! Trött på precis allting! Vill bara ta ungen min och dra utomlands en månad eller två. Verkligen. Jävla skitväder är det också... Knappt man hann ta fram sommarkläderna innan höstkläderna var framme igen. Kul. Skitkul! Äsch... Imorgon ska jag och William på bio med 8st andra ungar och mammor, det ska bli kul iallafall. Imte för att nånting alls känns särskilt kul just nu... Världens största ondaste förkylningblåsa under läppen, ont i halsen, ont i min dumma häl och är 99% säker på att det är hälsporre (hur gammal är man? 843år och gnälligare än fan själv!) ont i ryggen eftersom den jävla mensen tyckte det var en bra idé att komma fyra dagar förtidigt. INTE OKEJ! Åååh! Sen ska vi ju inte prata om katastrofområdet där hemma. Herregud... Städar man inte där EN dag så är det kört sen. Normalt? Mööh... Nä... Om man skulle sova lite på bussen? God natt!

Jag bär hjärtat ditt, jag bär det i hjärtat mitt

Allmänt Permalink0
Jag avskyr alla dessa bloggar av folk som förlorat sina kära. Sina mammor, sina pappor, sina fruar och sina män, sina systrar och bröder, och allra allra värst, sina barn. Jag avskyr dem! Får man säga så utan att ses med allt för oblida ögon? Jag är inte okänslig. Jag gråter hjärtat halvt fördärvat, för lika mycket som jag avskyr dem, lika mycket kan jag inte låta bli att läsa dem närhelst jag råkar hamna på en. Jag avskyr dem som förlorat och som skriver om sin sorg, avskyr att känna deras sorg i mitt eget hjärta. Jag är inte okänslig... Jag är livrädd... För livet är inget mer än en vindpust, och jag är livrädd. Livrädd för livet, livrädd för döden. Min egen, andras. Livrädd för att... Jag avskyr dem...

HELVETE!!!

Allmänt Permalink0
Jag är så arg! Jag är så JÄVLA arg!!! Jävla motherfucking äckliga jävla HOROR på den fucking efterblivna jävla fitt-a-kassan!!!!!
Måtte de dö och brinna i helvetet allihop! De är så jävla inkompetenta så att en hjärndöd person har mer intelligens i hjärnan än vad de allesammans har i sina fittiga hjärnor tillsammans!
Fy fan och död åt hela jävla instansen! HELVETES HELVETE!!!

Och tro man blir lide lack när fitt-kärringen man pratar med är dö hpnig och tror att man själv är lika dum i huvudet som hon är!? Skällde väl ut den jävla idioten efter noter och då kopplade hon mig satans fort till sin chef. Och Mrs Chef var lika flabbig hon! JAg fick inte en syl i vädret utan hon drog hela alltet precis som om jag var en två åring med inlärningssvårigheter. Men nänänä, pissed off som jag var så det fanemig brann i varje cell i kroppen så skrek jag henne i örat att om hon lät mig prata i en sekund så kunde jag förklara för henne vad problemet var!
MADDAFAKINGJÄVLAAPRÖVSHOROR!!!!

Nu ska jag leta upp en äcklig spindel att trampa på och tänka på hur trevligt det vore om de som jobbade på min a-kassa allihop var just den äckliga spindeln!

Adjö!
Till top