goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Dust? Anyone? No?

Allmänt Permalink4
Precis som förra tisdagskvällen vid denna tiden sitter jag och kollar på "Paris Hiltons My BFF" och förutom att kanalen krånglar och bilden försvinner ibland så är det lika underhållande som vanligt :P 

Iallafall! Dagen ja, den har varit bra! Klockan halv 10 satt jag och William på en överfull buss mot Malmö. Det bästa var att AC:n var sönder och alla flåsade och svettades som grisar. Jag fick minst sagt panik! Människors kroppsvätskor, förutom i vissa situationer, är bara det äckligaste som finns och jag ville verkligen skrika rakt ut "NUDDA INTE VID MIG!!!!"När vi äntligen kom av den 40min långa helvetsturen fyllde vi på vårt vätskeföråd på Pressbyrån och sedan tog vi 130an till OBS för att hämta min mobil som varit på lagning. Bara för att, sedan jag lämnat inlämningsuppgifterna till den trevliga tjejen, få en väldigt invecklad förklaring för hur min mobil hade varit ivägskickad men inte blivit lagad. Det hade blivit något fel med något nummer, så nu fick de då skicka iväg den en gång till. Jag tänker SÅ kräva en ny mobil. Jag har haft den gamla mobilen mer än den nya sedan jag förnyade abonnemanget och det var inte riktigt det jag hade i tanken när jag signade upp för ytterligare två år till hos 3.
I övrigt har jag inget annat att klaga på! Haha :P

Köpte glass till William, som han inte ville ha för den var för kall (Ehm what now?) vilket innebar att jag åt upp den. Den var inte god... (Hahaha, synden straffar sig eller?) ...och så gick vi till Elisetorp.
Där stod Pappas nya motorcykel till allmänn beskådning och William störtade fram som en tosing. "Åhboy åhboy MAMMAAA! Kooolla en sån COOL motojcykel!" "Ja" sa jag "Det är Morfars motorcykel, den är verkligen cool"
"Oh ja! DEN vill jag köwa!"
Hahahahahahahahahahahaha!!!!!!! Jag kan höra Pappas utrop när han läser det där! Haha!

Nåja, någon motorcykelkörning blev det inte för honom men däremot fick han sitta i traktorn och ratta och ha sig. Det tyckte han var väldigt roligt, fast han gör det var enda gång han är där :)
Undrar just vad det är med pågar och stora dundrande saker?
Halv 2 tog vi bussen till Malmö och sedan vidare till Trelleborg. William somnade, tack och lov, på bussen. Väl hemma i staden gick vi hem och satte oss på balkongen och lekte strand! Haha, ja just precis!
Jag tog ut Williams gamla babybadkar och fyllde det med kallt vatten, tog ut isvatten och iste, öppnade upp fönsterna, tog min bok och satte mig och läste medan William plaskade och var totalt överlycklig! Mysigt!

En timme senare eller så, kom Rebecka upp med töserna och så satt vi kvar på balkongen och snackade och åt mat.
När Rebecka gått hem (flickorna ska sova över för vi ska minsann åka båt mad Mamma imorgon!) så fick ungarna se lite grann på tecknat och sedan var det bums i säng!

Och nu ska jag ta en tur till duschen och sedan är det Me-time och så  ska jag fundera över en viss sak som etsat in sig i min hjärna. Nämligen min egyptenklänning! Surprice! Det har jag väl aldrig nämt tidigare?
Och även en annan sak som jag går och ältar. Något som får mig att formligen vilja spy! HUÄH! Vissa är verkligen precis så jävla dumma som de ser ut! Usch! (kvälvningar, rysningar och en tiny känsla av tankebesudling)


Men Yes folks! H en fin kväll! TTYL! (Lite Paris där. Nån som fattar? Haha)

-Don´t speak of me! Don´t think of me! And do not EVER think of me als yours!-
-Mee Ella-
Till top