goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Nu ska du få mer uppmärksamhet här än du borde ;)

Allmänt Permalink13
Men HAHA!

Tänk att vissa människor inte har bättre saker för sig att göra än att sitta här och läsa vad jag skriver och störa skiten ur sig på det. Och att sedan dessutom kommentera ANONYMT? Det finns inget fegare än att kräka av sig grejer och vara anonym. För alltså vågar man inte stå för vad man säger. Eller så är man kanske rädd för något? Typ att folk ska veta vilken idiot man är?

Hur tänker man liksom?

"Hö hö, nu ska jag kommentera här och så ska jag säga något dö häftigt och så ska jag vara anonym så att folk inte vet vem jag är och vilken analfabetisk nolla jag är! Hö hö hö!"

Du, LILLA, du kanske inte är så liten, men du borde förstått att jag nedvärderade dig och menade att du är en LITEN person.
En feg människa. Ett lowlife. En riktigt riktigt liten människa.
Stor i käften ja, där bakom datorskärmen där du turligt nog kan vara anonym. Men prova att stå för vad du säger din nörd.

Jag vet vem det är ändå, det var verkligen inte svårt att lista ut. Och det var verkligen dö smart att skriva från två olika adresser va? Haha!

Jodåmensåatte...

NEWSFLASH!!!

En blogg är en öppen dagbok och är till för att man ska skriva i den. Olika människor skriver olika saker i sina bloggar och man får SKRIVA PRECIS VAD MAN VILL I SIN EGEN BLOGG.

Såvida man inte sitter och läser min blogg under pistolhot så kan man faktiskt SKITA I att klicka in på min blogg!

Och ja just det. En människa som tror sig vara anonym är ALDRIG anonym. Har man mer än två hjärnceller är det inte alls svårt att räkna ut vem det är. Även UTAN att spåra IP-adresser (vilket inte var nödvändigt här heller. Vissa skriver på ett visst sätt att man ser det direkt, vissa stavar så illa att man inte ens behöver kunna läsa för att se det. Haha!)

Skaffa dig ett liv ditt skabbiga våp.

                         

Till top