goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Summer lovi´n had me a blast!

Allmänt Permalink0
Uppdatering 1 för idag!

Vaknande precis, solen skiner och det mesta känns good! Förväntningarna ligger högt i luften och snart ska yours truly ner i källaren för att leta fram gamla lp-skivor att hänga på väggarna! :D
Sedan ska kjolen sys om. Ja, jag har bara haft ungefär 3 veckor på mig att göra det men väntar precis som vanligt till sista sekund :P
Igår hade tomten besökt mitt konto! Så nu har Willy Wonka fått nya skor! Och jag själv fick nytt nagellack och en ny pincett :)  Det är det lilla som gör det! (nog för att jag sneglade på myyycket annat! DUKTIG!)

Nej för hunnan! Ingen tid för laterier här! Återkommer med uppdateringar och lite bilder senare!

Puss!!!

Dagen som Gud glömde...

Allmänt Permalink16

Jag är måttligt irriterad...
Jag är så förbannat trött på att höra på vissas tjatande och pratande om deras tramsiga problem! Det finns oftast SÅ enkla lösningar på de såkallade problemen, men nejdå, varför göra det onda kort? Varfrö kan man inte bara istället tortera omgivningen med sina infall? Det är ju så mycket trevligare.
FALSK FALSK FALSK!!! Falska människor är också de mest fascinerade personer som finns. Absolut, jag kan också vara falsk. Har ganska lätt för det... Och ja, jag är en väldigt fascinerande människa! Men att stå och gnälla om ur illa en person beter sig för att bara vända sig om och göra precis samma sak själv, fast 10 gånger värre, det är vidrigt! USCH!
Jag lyssnar gärna på folks problem, om man kanske kunde få bli lyssnad på själv också nån gång?
Jag tänker härmed inte bry mig om folks skit, förutom vissas då såklart, för det gör mig bara förbannad! 
Och *CENSUR*!!!  Om du läser det här så kan jag säga att du är en liten patetisk jävla snorunge som tror att alla människor i världen ska rätta sig efter dig medan DU, drotting över allt och alla, bara ska kunna köra och trampa rakt över folk utan att de ska tycka illa över det! Nåde den som har en åsikt skilld från din! Då ska man dö och fara åt helvete och allt annat du bara vräker ur dig! Du tror att du är en bra vän och skryter vitt och brett om det, men vänner är inte som du och du är den sämsta "vän" jag någonsin haft! VÄX UPP!

Nu ska jag försöka lugna ner mig själv några hekto... Mycket möjligt att jag finner detta inlägg lite onödigt senare, och ja det är det kanske, men gjort är gjort och har någon problem med det så står jag för det.
Till skillnad från Vissa andra...

GRIStrött!!!

Allmänt Permalink3
Mjum mjum! Så trött som jag varit de senaste veckorna har jag aldrig i livet varit tidigare! Döjobbigt!
Hoppas på tidig vår så man kan tina upp lite :)
Måndag igår och ja, vi hade ju prov. Mindre upphetsande men det gick nog bra tror jag :)
Var uppe hos REbecka efter att jag hämtat William på dagis. Rebecka gjorde pannkakor IGEN haha!
Vi gick hem vid halv 7, såg på Simpson och sedan somnade vi gott!

Idag, hm, dagen var intressant för att säga det minsta... En viss person var väldigt sur. Men det var ganska underhållande så det gjorde ingnting... :P
Prov på torsdag igen, så imorgon ska det råpluggas! Medicin den här gången, centrala nervsystemet och dess sjukdomar.
Mellan lektionerna idag blidde det fika på Coffee House. Jag tog en grillad skinka/brie bagel och en varm choklad!
YUMMIE!
När skolan var slut mötte jag Rebecka och Jennifer i stan och så¨hämtade vi William på dagis. Sedan gick Rebecka hem till sitt och vi tre gick hem till mitt. William och Jennifer sprang ()som vanligt) som dårar och rätt som det var flög William iväg och landade med pannan i asfalten... Ojoj! Sprang bort och fick upp honom illa kvick, en stor uppskrapad bula visade sig tydligt och han stortjöt. Men så tog det ungefär 10sekunder så sa han "Mamma, e min glass stanns?" "Den är i påsen. Vill du hålla den?" "Jaaa!!!" utbrast han och var lycklig igen :)
Ungar är bra märkliga!

Jennifer och William har lekt jättebra hela dagen och kvällen och nu sover de båda två!
Själv ska jag se ett "The Hills" avsnitt nu för att avsluta kvällen och sedan krypa till sängs!


Sovgott!
-Just kiss!-
-H.Barbossa-
Till top