Summer lovi´n had me a blast!

Uppdatering 1 för idag!

Vaknande precis, solen skiner och det mesta känns good! Förväntningarna ligger högt i luften och snart ska yours truly ner i källaren för att leta fram gamla lp-skivor att hänga på väggarna! :D
Sedan ska kjolen sys om. Ja, jag har bara haft ungefär 3 veckor på mig att göra det men väntar precis som vanligt till sista sekund :P
Igår hade tomten besökt mitt konto! Så nu har Willy Wonka fått nya skor! Och jag själv fick nytt nagellack och en ny pincett :)  Det är det lilla som gör det! (nog för att jag sneglade på myyycket annat! DUKTIG!)

Nej för hunnan! Ingen tid för laterier här! Återkommer med uppdateringar och lite bilder senare!

Puss!!!

Dagen som Gud glömde...

Jag är måttligt irriterad...
Jag är så förbannat trött på att höra på vissas tjatande och pratande om deras tramsiga problem! Det finns oftast SÅ enkla lösningar på de såkallade problemen, men nejdå, varför göra det onda kort? Varfrö kan man inte bara istället tortera omgivningen med sina infall? Det är ju så mycket trevligare.
FALSK FALSK FALSK!!! Falska människor är också de mest fascinerade personer som finns. Absolut, jag kan också vara falsk. Har ganska lätt för det... Och ja, jag är en väldigt fascinerande människa! Men att stå och gnälla om ur illa en person beter sig för att bara vända sig om och göra precis samma sak själv, fast 10 gånger värre, det är vidrigt! USCH!
Jag lyssnar gärna på folks problem, om man kanske kunde få bli lyssnad på själv också nån gång?
Jag tänker härmed inte bry mig om folks skit, förutom vissas då såklart, för det gör mig bara förbannad! 
Och *CENSUR*!!!  Om du läser det här så kan jag säga att du är en liten patetisk jävla snorunge som tror att alla människor i världen ska rätta sig efter dig medan DU, drotting över allt och alla, bara ska kunna köra och trampa rakt över folk utan att de ska tycka illa över det! Nåde den som har en åsikt skilld från din! Då ska man dö och fara åt helvete och allt annat du bara vräker ur dig! Du tror att du är en bra vän och skryter vitt och brett om det, men vänner är inte som du och du är den sämsta "vän" jag någonsin haft! VÄX UPP!

Nu ska jag försöka lugna ner mig själv några hekto... Mycket möjligt att jag finner detta inlägg lite onödigt senare, och ja det är det kanske, men gjort är gjort och har någon problem med det så står jag för det.
Till skillnad från Vissa andra...

GRIStrött!!!

Mjum mjum! Så trött som jag varit de senaste veckorna har jag aldrig i livet varit tidigare! Döjobbigt!
Hoppas på tidig vår så man kan tina upp lite :)
Måndag igår och ja, vi hade ju prov. Mindre upphetsande men det gick nog bra tror jag :)
Var uppe hos REbecka efter att jag hämtat William på dagis. Rebecka gjorde pannkakor IGEN haha!
Vi gick hem vid halv 7, såg på Simpson och sedan somnade vi gott!

Idag, hm, dagen var intressant för att säga det minsta... En viss person var väldigt sur. Men det var ganska underhållande så det gjorde ingnting... :P
Prov på torsdag igen, så imorgon ska det råpluggas! Medicin den här gången, centrala nervsystemet och dess sjukdomar.
Mellan lektionerna idag blidde det fika på Coffee House. Jag tog en grillad skinka/brie bagel och en varm choklad!
YUMMIE!
När skolan var slut mötte jag Rebecka och Jennifer i stan och så¨hämtade vi William på dagis. Sedan gick Rebecka hem till sitt och vi tre gick hem till mitt. William och Jennifer sprang ()som vanligt) som dårar och rätt som det var flög William iväg och landade med pannan i asfalten... Ojoj! Sprang bort och fick upp honom illa kvick, en stor uppskrapad bula visade sig tydligt och han stortjöt. Men så tog det ungefär 10sekunder så sa han "Mamma, e min glass stanns?" "Den är i påsen. Vill du hålla den?" "Jaaa!!!" utbrast han och var lycklig igen :)
Ungar är bra märkliga!

Jennifer och William har lekt jättebra hela dagen och kvällen och nu sover de båda två!
Själv ska jag se ett "The Hills" avsnitt nu för att avsluta kvällen och sedan krypa till sängs!


Sovgott!
-Just kiss!-
-H.Barbossa-

Ännu en helg till enda...

Jahopp, måndag imorgon igen... MÅNDAG! Blä, den dagen borde tas bort... Och vilken ondskefull lärare sätter ett prov på en MÅNDAG!? Häxskrälle... Grrr!

Igår kom Amanda och Lille V hit och så fick jag kopiera papper av snälla tösen :P sedan mötte vi Rebecka och Evelina i stan och inhandlade lite diverse ting.
Lämnade William och Evelina till Danne strax efter 2. Han var så söt när han öppnade dörren, med snebena och slickat hår... Hahaha... :P  Ja, Danne alltså!

Sedan gick Amanda hem och jag och Rebecka gick hem till henne och gjorde muffins.
JA jag hjälpte till!
Jag knäckte choklad!

Bilfärden till K.stad gick som förväntat, rätt snabb och ganska så...ehm...snackig! Sooom vanligt! Hahaha!
Lådan med grejset var dock inte särskillt stor... Portot hade nog blivit samma som bensinen... Tss...
När vi kom tillbaks hit åt vi pizza! Eller ja, inte jag. Jag åt kebebtallrik medan Rebecka och Louise åt pizza. Emma åt pizzakanter... Haha!

Melodifestivalen...? KATASTROF! Om till och med Louise säger mitt i att "Nä fy fan! Stäng av skiten!" så är det riktigt illa! Uuuäh! I wash my hands of this madness!
Vad hände sen? Jominsann om inte Louise drog fram saxen igen! Och klippte min lugg! 
Hos Frisör-Louise får man den mest professionella klippningen! Ja just precis, men jag fick lite skäll för jag satt inte still. William var mycket duktigare! :D

Vi drack lite lådvin (glammigt värre) och så sjöng vi och provade kläder i vanlig ordning.
Sedan gick vi ut och gjorde snöänglar och kaste snöbollar på varandra... Hahahaha!!! Det var jättekul! Det finns bilder, men de har Rebecka så hon lägger ut dem på sin blogg senare :)

Har varit hos Rebecka hela dagen idag och gjort ingenting. Förutom då att att försöka lösa problemet med videokameran... Synd att det inte funkar för vi har ju ett SÅ underhållande klipp att lägga upp! Haha! We must fixi fixi! :P

Kom hem för en stund sedan med William och då hade någon av pensionärerna i huset ställt upp hissdörren högre upp i huset! Så jag var ju såklart tvungen... Jag kunde inte stå emot att skriva en lapp! Haha!
Men faktum är att det händer minst varannan dag! Och det är riktigt störigt när man kommer med vagn och hela köret! Och tänk de som faktiskt inte KAN gå i trapporna? VA!?

Det krävdes hela min viljestyrka för att inte skriva det jag egentligen ville säga! Hade jag släppt tyglarna och släppt fram min kokande vrede så hade det stått något mer i den här stilen:
"Vad i hela FAN är det för FEL i era efterblivna hjärnor!? Om ni inte kan gå ut ur hissen utan att ställa upp dörren bara för att sedan skita i att stänga den igen så ta trapporna som alla vi andra tvingas göra när ni leker RÖVHÅL!
ELLER SÅ KAN NI FÖR I HELVETE STANNA HEMMA MED ER ERA FÖRBANNADE IDIOTJÄVLAR!!!"

Haha... Hahahahahaha!!!

Sovgott med er allihop! Puss och kram!

Störd unge...

Glömde ju... Hahaha, jätteroligt!
Innan lekte jag och William tält i soffan och utanför tältet var det fullt av häxor, trollgubbar, hajar och spindlar.
Vid ett tillfälle lyfte William på tältet och skrek "Åååh nä mamma! Dä en ful hässa dä ute! Jag panga henne! PANG PANG!"
Så slängde han sig in i tältet igen och sa "Så! Hässan död fisk nu!"

Hahahahahahaha!!!!

(Sen fick jag förståss säga till honom att man får inte panga, fast om man nu stötte på en ful häxa så kanske man kunde fått gjort det ändå :P )