goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

S.o.B

Allmänt Permalink0
Jag är en obotlig nörd. Jag ligger i soffan och bloggar. Från mobilen. Men vad ska man göra när man inte vet hur man ska komma på nåt man kan göra? William sover, disken är gjord, Greys börjar om en timme och jag har iiinget att göra. Okej jag ljög. Dagens disk är inte diskad än, men palla! Skulle kunna betala lite räkningar förståss? Hm, ja det ska jag nog. Om det inte händer nåt crazy. Nämen nu knacka det på dörren, vem är det? Ah, bara Schwarzenegger som vill ta en kopp kaffe. Tusan. Jag som verkligen såg fram emot att betala dessa räkningar. Attans järnspikar! Ha en fin kväll! Puss!

Thru the woods

Allmänt Permalink0

Så, nu har jag varit nere i stan igen, provat tröjan, tagit den enda fram till kassan OCH köpt den! Hihi :)
Så nu vet jag vad jag ska ha på mig på lördag iallafall. Skönt! Var på Ica också, två kassor öppna och 40 meter kö i båda. Helt plötsligt öppnades ytterligare en kassa "Jag kan te emot häää..." WROOOOOOOOOOOOM!!!!!! Sju pensionärer galloperade bort till kassan med käppar och rullatorer i högsta hugg. Är det så när man blir runt 70 att man känner döden i hälarna hela tiden och inte ens har tid att stå 5 minuter extra i kassan? Är det bättre att riskera höftfrakturer och ner mejade barn? Fast underhållande är det iallafall, att se på om man står utanför riskzonen.Jag fick putsat tre fönster idag. Ska vi slå vad om att det regnar imorgon? För det gör det ta mig fan vareeenda gång jag kännt mig duktig och gett mig på det där gudsförgätna arbetet. Men men, what to do? :)

När jag kom hem nu för en stund sedan så var det lite mörkt och mysigt så nu tittar jag på "The Wicker Man". Den är så bra och så läskig! Fast på ett annorlunda sätt. Speciellt slutet! Det är helt sjukt! Se den se den se den!

 Desktop Wallpaper · Gallery · Movies & TV   The Wicker Man

Visst är det jobbigt när man ser någon som man känner igen, man kanske tror att man vet vem det är men är ändå inte helt säker och så vill man inte göra bort sig genom att säga "hej" till en vilt främmande människa? Haha, det hände på Ica. Eller så kan man inte alls placera personen som man känner igen. Skitjobbigt!

Nej, nu har jag inte tid mer! Filmen är spännande!!!

Adjööö!


-
As a rule, men worry more about what they can't see, than about what they can-
-Julius Caesar-

No time to waste

Allmänt Permalink5

Jisses vad tjejen här har tråkigt! Skittråkigt! Det är faktiskt inte roligt att vara ledig för många dagar på rad. Fan... Sa jag verkligen det precis? Jisses! Igen...
Jaha, och vad gör jag närjag har tråkigt? Jo, antingen deppar jag, eller så går jag på världens egotripp. Det blev egot som fick sig en runda idag. Woho! Jag tycker verkligen det är roligt att fixa med bilder! Meganesi ;)

När jag hade tråkigt innan idag så frågade Meme lägligt nog ifall jag hade lust att käka något och det hade jag. Så vi gick till Harmony. Fick en trevlig kommentar när jag gick förbi "någon" på gatan. Men du, jag ser ut som jag gör och kan faktiskt banta OM jag hade velat. Men du, du är kroniskt ful och vad kan du göra åt den saken?Idag har jag köpt ny hårfärg! Det behövs verkligen! Man ser ju ut som SkallePer när det ljusa håret börjar växa ut där under. Hahaha! Och jag måste ju va fin i håret på lördag när det är tjejkväll på tapeten! Ja, och sexparty! Ska bli jättekul! Ska bara figurera ut nåt att ha på mig. Provade den dära tröjan idag igen. Men jag köpte den inte idag heller. Fast denna gången tog jag den hela vägen fram till kassan! Ojoj ;)
Idag när jag gick i affärerna så önskade jag mig ett par mindre bröst. För om man ska lyckas få tag i en snygg BH så kan man inte ha större än C och det är verkligen märkligt. Speciellt eftersom tjejer helst ska ha så stora bröst som möjligt nu för tiden. Korkat. Vill man ha en snygg BH får man gå in och lägga typ 400 spänn på EN! Sinnessjukt.

Jag hatar Facebook och det beroende det har gett mig! Jag kan gå från datorn och ut i köket och därute ta upp mobilen och gå ut på Facebook igen. Fast jag vet att jag inte är ensam om den saken iallafall. Hahaha!

HAHAHAHAHAHA!!!!!!! Jag råkade precis hitta en låt som gjorde mig på ett så bra humör att jag inte kan sluta skratta! Mina tårar rinner och jag får snart kramp! Hahahaha!!! Jag ÖNSKAR att jag kunde lägga ut den men då kommer "folk" tro att jag gjort det som en pik mot någon annan och det är verkligen inte så! Jag lovar att lägga upp den imorgon! Jag sökte på stupid och då kom den upp... Hahahahahahaha!!!!!!!!

Nej, nu måste jag gå och tvätta av mitt egosmink! See ya´ll later!

Puss puss!
-It´s too bad but hey, that´s me. What goes around comes around-
-Anouk-

Till top