S.o.B

Jag är en obotlig nörd. Jag ligger i soffan och bloggar. Från mobilen. Men vad ska man göra när man inte vet hur man ska komma på nåt man kan göra? William sover, disken är gjord, Greys börjar om en timme och jag har iiinget att göra. Okej jag ljög. Dagens disk är inte diskad än, men palla! Skulle kunna betala lite räkningar förståss? Hm, ja det ska jag nog. Om det inte händer nåt crazy. Nämen nu knacka det på dörren, vem är det? Ah, bara Schwarzenegger som vill ta en kopp kaffe. Tusan. Jag som verkligen såg fram emot att betala dessa räkningar. Attans järnspikar! Ha en fin kväll! Puss!

Thru the woods

Så, nu har jag varit nere i stan igen, provat tröjan, tagit den enda fram till kassan OCH köpt den! Hihi :)
Så nu vet jag vad jag ska ha på mig på lördag iallafall. Skönt! Var på Ica också, två kassor öppna och 40 meter kö i båda. Helt plötsligt öppnades ytterligare en kassa "Jag kan te emot häää..." WROOOOOOOOOOOOM!!!!!! Sju pensionärer galloperade bort till kassan med käppar och rullatorer i högsta hugg. Är det så när man blir runt 70 att man känner döden i hälarna hela tiden och inte ens har tid att stå 5 minuter extra i kassan? Är det bättre att riskera höftfrakturer och ner mejade barn? Fast underhållande är det iallafall, att se på om man står utanför riskzonen.Jag fick putsat tre fönster idag. Ska vi slå vad om att det regnar imorgon? För det gör det ta mig fan vareeenda gång jag kännt mig duktig och gett mig på det där gudsförgätna arbetet. Men men, what to do? :)

När jag kom hem nu för en stund sedan så var det lite mörkt och mysigt så nu tittar jag på "The Wicker Man". Den är så bra och så läskig! Fast på ett annorlunda sätt. Speciellt slutet! Det är helt sjukt! Se den se den se den!

 Desktop Wallpaper · Gallery · Movies & TV   The Wicker Man

Visst är det jobbigt när man ser någon som man känner igen, man kanske tror att man vet vem det är men är ändå inte helt säker och så vill man inte göra bort sig genom att säga "hej" till en vilt främmande människa? Haha, det hände på Ica. Eller så kan man inte alls placera personen som man känner igen. Skitjobbigt!

Nej, nu har jag inte tid mer! Filmen är spännande!!!

Adjööö!


-
As a rule, men worry more about what they can't see, than about what they can-
-Julius Caesar-

No time to waste

Jisses vad tjejen här har tråkigt! Skittråkigt! Det är faktiskt inte roligt att vara ledig för många dagar på rad. Fan... Sa jag verkligen det precis? Jisses! Igen...
Jaha, och vad gör jag närjag har tråkigt? Jo, antingen deppar jag, eller så går jag på världens egotripp. Det blev egot som fick sig en runda idag. Woho! Jag tycker verkligen det är roligt att fixa med bilder! Meganesi ;)

När jag hade tråkigt innan idag så frågade Meme lägligt nog ifall jag hade lust att käka något och det hade jag. Så vi gick till Harmony. Fick en trevlig kommentar när jag gick förbi "någon" på gatan. Men du, jag ser ut som jag gör och kan faktiskt banta OM jag hade velat. Men du, du är kroniskt ful och vad kan du göra åt den saken?Idag har jag köpt ny hårfärg! Det behövs verkligen! Man ser ju ut som SkallePer när det ljusa håret börjar växa ut där under. Hahaha! Och jag måste ju va fin i håret på lördag när det är tjejkväll på tapeten! Ja, och sexparty! Ska bli jättekul! Ska bara figurera ut nåt att ha på mig. Provade den dära tröjan idag igen. Men jag köpte den inte idag heller. Fast denna gången tog jag den hela vägen fram till kassan! Ojoj ;)
Idag när jag gick i affärerna så önskade jag mig ett par mindre bröst. För om man ska lyckas få tag i en snygg BH så kan man inte ha större än C och det är verkligen märkligt. Speciellt eftersom tjejer helst ska ha så stora bröst som möjligt nu för tiden. Korkat. Vill man ha en snygg BH får man gå in och lägga typ 400 spänn på EN! Sinnessjukt.

Jag hatar Facebook och det beroende det har gett mig! Jag kan gå från datorn och ut i köket och därute ta upp mobilen och gå ut på Facebook igen. Fast jag vet att jag inte är ensam om den saken iallafall. Hahaha!

HAHAHAHAHAHA!!!!!!! Jag råkade precis hitta en låt som gjorde mig på ett så bra humör att jag inte kan sluta skratta! Mina tårar rinner och jag får snart kramp! Hahahaha!!! Jag ÖNSKAR att jag kunde lägga ut den men då kommer "folk" tro att jag gjort det som en pik mot någon annan och det är verkligen inte så! Jag lovar att lägga upp den imorgon! Jag sökte på stupid och då kom den upp... Hahahahahahaha!!!!!!!!

Nej, nu måste jag gå och tvätta av mitt egosmink! See ya´ll later!

Puss puss!
-It´s too bad but hey, that´s me. What goes around comes around-
-Anouk-

Tro vad du vill

En fråga. Om man haft en växt ståendes på samma plats i 3 år och den har växt och frodats hur bra som helst hela tiden. VARFÖR börjar den dö nu då? Vattnar lika ofta (hrm hrm, sällan) har bytat jord en gång om året och den får större kruka vid behov. HALLÅ!? Det är till och med en garderobsblomma! Trodde att en sådan var säker från min totalt ogröna fingrar... SNARK!

-Här kommer döden. Ja här kommer döden själv. Passa dig!-


Admired by all

Har uppnått ett slags stadie som är märkligt. Idag var jag på Gina med Sandra och jag hittade en SÅ fin tröja som jag blev dödskär i. Den satt snyggt, den är snygg och jag VILL ha den. Men, jag köpte den inte. Kan man få en applåd? Tack, tack! Är det det som kallas ekonomisk? Hahaha! Säkert...
Nu sitter jag här hemma och glor framför datorn igen, utan mina glasögon, och hör min lägenhet irriterande viska "Städa mig! Stääääda mig!" och tvättkorgen snyftar "Jag är full! Ta hand om mig!" Jajajaaaa, jag ska! Imorgon. För jag är lite ledig och eftersom måndagar ändå suger röv exakt alltid så kan man lika bra städa då. Eller hur?
Dessutom har jag ju tvättetid imorgon och det är ju onödigt att dela upp det. Onödigt för psyket alltså, om ni förstår?Oh, men va fan! Jag skulle ju gå på bio idag! Det hade jag glömt... Får ringa Sötrumpan sen. Hon är förmodligen inte levande än ändå. Haha ;)

Mmm... Lyssnar på Eminem. Mockingbird. Jag älskar. När jag köpte hans första CD var den det enda jag lyssnade på. Mest för låtarna, fast som den fjortis jag var så var jag faktiskt lite småkär i honom också. Grabben är ju inte ful direkt.


Och det, det är fan 9 år sedan! Helt sjukt! Uh, då gick man på gymnasiet. Hahahaha!!! Jag måste leta upp en låt! Vänta...

Hahahahaha!!! Jag dör... Jag hittade inte låten. Eller, helt ärligt så har jag inte ens försökt. Jo lite. Jag rotade fram min dagbok från 2000 och började läsa i den i hopp om att hitta låten där. Men nu har jag fastnat. Boken börjar 000108 och slutar 001001 och dessa sidor är nog de roligaste som man (jag) bara kan läsa. Snacka om att man var en RIKTIG tonåring! Ni ska få ett utdrag;" Nu e de fan slut me detta! Ja tänker aldri mer träffa den jävla nollan! Inte nån av dom! Ja behöver inte dom. Fittor! Fattar dom inget själv eller? Tänker knappast ta me dom på nån jävla fest. Skaffa ett eget liv! Igår va ja hos Annica så ringde J o sa att dom va på Spillepengen o söp o att vi skulle komma dit. Klart. Vi gick dit en stund men sen sket vi i dom. Idioter. Jävla Mohammed-HB me hår i. Sen hamna vi allihop ändå på fest hos E. Men de va skitball! Haha, ja kommer ha bästa minnena när ja blir gammal o sitter på hemmet!
Asså i fredas i cafeterian så hände en helt störd graj! Ja o Jojo kom in o alla bara vände sig om! Asså typ alla SMIL då. Se e ju helt jätteskitt! Vi sket i de o satte oss vid de runda bordet. Då kom C bort o la en lapp på bordet o sa "Här e M´s nummer" Jojo bara "Va va va men..." Jag dog av skratt! Oh! På freda e de fest i Malmö hos F´s kompis! Då ska vi dit! Ball! Nu ska ja o Annica ner till torget o checka läget o köpa klubbor o kasta tändstickor! Om S e där ska ja kasta en i hans öga! Tjing! "Hahahaha! Nu kan jag inte sluta skratta. vilka problem man hade alltså. Och hur fan stavade man? Det är ju jobbigare att skriva "D e ja o du me o asså".

Aja, nej nu får jag faktiskt vara vuxen ett tag och ta tag i detta och, ja göra något.

Ha en fin kväll!


-Whatever, it´s just me and I am what ever you say I am. If I wasn´t then why would you say I am? I don´t know, it´s just the way I am-
-Eminem.