Fruktansvärd natt

Gick och la mig runt 11 igår och somnade ganska direkt. Vaknade en stund senare med världens magkramper.
Det kändes fanemig som förlossningsvärkar!
I två timmar höll det på i intervaller. Kallsvettades som en dåre...
Det gjorde så ont att det sökte mig riktigt, kändes i hela kroppen och jag var färdig att spy flera gånger. Men inget hände.
Stress? Jodå, lite grann...
 

Tror du på spöken?

Läskigt...
Inatt, efter att ha varit uppe och tagit vatten till William, när jag la mig igen så lät det helt plötsligt som om tv:n sattes på. Det var så tydligt, sitcom och det som sas var "Come on Joe, It's ready!" Men tvn var inte på, och inget annat heller. Och ändå hörde jag det så tydligt.
Imorse, runt kl halv 5, vaknade jag med ett ryck och satte mig upp i sängen. Någon skrek mitt namn... Riktigt högt och fullt av ångest.
Jag drömde något helt vanligt, och det här skriket kom från ingenstans och hörde inte alls ihop med drömmen.
 
Sånt här händer med jämna mellanrum. Ibland tror jag att jag är helt störd, men när jag sen tänker på alla händelser genom åren så... 
Och ja, jag tror på spöken. Har sett, känt och hört dem för många gånger för att tro annat.

Absolut inte alls

Idag har jag åkt, inte en, inte två utan så mycket som SJU bussar. JIPPIE!
Till skolan, till Malmö, till Arlöv, till Malmö, till Trelleborg, till City Gross för att hämta en matta och sen från City Gross till skolan för att hämta William hos hans kompis. Som det när jag kommer fram, visar sig ha flyttat upp mot Netto...som jag precis åkt förbi... SERIÖST!
Gick ner till stan, in på Ica och sen snabbt till djuraffären och där köpte jag de 10 sista syrsorna och de får in nya om TVÅ veckor... SERIÖST!?
Fan då......
Snabba hem och plocka ur William ur kompisens pappas bil,, snällt han körde honom iallafall :):)
Hem. Äta. Sova.
Dör... Har så mycket att göra innan fredag men hinner ingenting...

Apokalyps

Ligger och försöker somna.
Tusen tankar i huvudet på en gång, lite drygt... Det borde finnas en spam-funktion i hjärnan.
 
Har smått ont här och där i kroppen också... Åkte hem en halvtimme tidigare från jobb idag för att komma hem fall i fall bussarna blev inställda. Det blåste lite grann men sov gott hela vägen fram till Trelleborg, gick av, tja det blåser ju knappt ju, samma som alltid, media förstorar upp allt.
Gick hemåt och när jag kommer vid tobaksaffären så är det som om någon vände blad i en bok. Det gick från noll till hundra på två sekunder och det började blåsa så hårt att jag (ja faktiskt) höll på att ramla. I nästa sekund hör jag ett högt dån följt av en smäll, och det var inte åska, blir skit rädd för sånt här skrämmer mig, och kämpar mig framåt och hör ännu ett ljud fast slamrande, hinner titta upp precis innan Tusen & En Natts reklamskylt flyger rakt på mig. Det gjorde så jävla ont! Och jag blev så rädd att jag nästan började böla...
När jag sen kom bort vid vårt hus blåste det så mycket att jag kastades bakåt flera gånger.
Jag avskyr sånt här, det är så obehagligt så det finns inte. Just det att saker kommer flygande, det är livsfarligt... Annica skrev att deras grannes studsmatta modell STOR flög iväg för ett tag sen. Kan bara föreställa mig vilken skada en sån kan göra...
Usch :(
 
Sen var det ju så bra tajmat idag också för William var på kalas i Tjuttahajti och inte fan vågade jag gå ut och trotsa moder Natur hela vägen dit...ringde taxi...haha...Och sa fel adress... Stupid!
 
Jaja, ligger nu och lyssnar på stormen, känner mig smått illa till mods och känner att det här blir en lång  natt :(