goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Dust? Anyone? No?

Allmänt Permalink4
Precis som förra tisdagskvällen vid denna tiden sitter jag och kollar på "Paris Hiltons My BFF" och förutom att kanalen krånglar och bilden försvinner ibland så är det lika underhållande som vanligt :P 

Iallafall! Dagen ja, den har varit bra! Klockan halv 10 satt jag och William på en överfull buss mot Malmö. Det bästa var att AC:n var sönder och alla flåsade och svettades som grisar. Jag fick minst sagt panik! Människors kroppsvätskor, förutom i vissa situationer, är bara det äckligaste som finns och jag ville verkligen skrika rakt ut "NUDDA INTE VID MIG!!!!"När vi äntligen kom av den 40min långa helvetsturen fyllde vi på vårt vätskeföråd på Pressbyrån och sedan tog vi 130an till OBS för att hämta min mobil som varit på lagning. Bara för att, sedan jag lämnat inlämningsuppgifterna till den trevliga tjejen, få en väldigt invecklad förklaring för hur min mobil hade varit ivägskickad men inte blivit lagad. Det hade blivit något fel med något nummer, så nu fick de då skicka iväg den en gång till. Jag tänker SÅ kräva en ny mobil. Jag har haft den gamla mobilen mer än den nya sedan jag förnyade abonnemanget och det var inte riktigt det jag hade i tanken när jag signade upp för ytterligare två år till hos 3.
I övrigt har jag inget annat att klaga på! Haha :P

Köpte glass till William, som han inte ville ha för den var för kall (Ehm what now?) vilket innebar att jag åt upp den. Den var inte god... (Hahaha, synden straffar sig eller?) ...och så gick vi till Elisetorp.
Där stod Pappas nya motorcykel till allmänn beskådning och William störtade fram som en tosing. "Åhboy åhboy MAMMAAA! Kooolla en sån COOL motojcykel!" "Ja" sa jag "Det är Morfars motorcykel, den är verkligen cool"
"Oh ja! DEN vill jag köwa!"
Hahahahahahahahahahahaha!!!!!!! Jag kan höra Pappas utrop när han läser det där! Haha!

Nåja, någon motorcykelkörning blev det inte för honom men däremot fick han sitta i traktorn och ratta och ha sig. Det tyckte han var väldigt roligt, fast han gör det var enda gång han är där :)
Undrar just vad det är med pågar och stora dundrande saker?
Halv 2 tog vi bussen till Malmö och sedan vidare till Trelleborg. William somnade, tack och lov, på bussen. Väl hemma i staden gick vi hem och satte oss på balkongen och lekte strand! Haha, ja just precis!
Jag tog ut Williams gamla babybadkar och fyllde det med kallt vatten, tog ut isvatten och iste, öppnade upp fönsterna, tog min bok och satte mig och läste medan William plaskade och var totalt överlycklig! Mysigt!

En timme senare eller så, kom Rebecka upp med töserna och så satt vi kvar på balkongen och snackade och åt mat.
När Rebecka gått hem (flickorna ska sova över för vi ska minsann åka båt mad Mamma imorgon!) så fick ungarna se lite grann på tecknat och sedan var det bums i säng!

Och nu ska jag ta en tur till duschen och sedan är det Me-time och så  ska jag fundera över en viss sak som etsat in sig i min hjärna. Nämligen min egyptenklänning! Surprice! Det har jag väl aldrig nämt tidigare?
Och även en annan sak som jag går och ältar. Något som får mig att formligen vilja spy! HUÄH! Vissa är verkligen precis så jävla dumma som de ser ut! Usch! (kvälvningar, rysningar och en tiny känsla av tankebesudling)


Men Yes folks! H en fin kväll! TTYL! (Lite Paris där. Nån som fattar? Haha)

-Don´t speak of me! Don´t think of me! And do not EVER think of me als yours!-
-Mee Ella-

Ruby Blue

Allmänt Permalink0
Idag har jag och William varit ute och cyklat! Vi cyklade bort till en lekplats utanför stan och träffade Nathalie och Theo där. Ungarna lekt och vi snackade ifatt oss om vad som hänt sedan sist. :)
Sedan gick vi till parken och var där ett tag och när pojkarna blev gnälliga gick vi till mig och bytade min cykel mot vagnen och så gick vi och köpte glass till dem.
Rebecka kom smygande i det täta buskaget och försökte skrämma oss. Haha :P
När glassen var slut somnade båda busungarna. Busungar är egentligen en enorm underdrift, men det egentliga ordet kan man inte skriva utan att censurera hela bloggsidan ;)Efter en liten runda till gick Nathalie på möte och jag gick hem och gjorde lunch till mig och William.
Och nu ska jag ta mig en runda ut i köket och diska, sedan är det tvättdags. Tänkte att det är lika bra att passa på när vädret nu slog om och blev ganska tradigt :)

Kramar!

-Min mamma haw klippit mig! Jag sew itte kloook ut!-

-William till en tant i hissen-

Lite lördagskväll

Allmänt Permalink0

Gårdagen var väldigt trevlig, hela dagen var bra!

Jag och Rebecka gick och lämnade barnen hos Snäll-Danne halv 1 och sedan tog vi en tur i stan. Köpte äntligen nya sommarleggings!
Därefter satte vi oss och bara njöt av solen och snackade massa :)

Klockan 5 var jag hemma och gjorde vä linget speciellt, förutom att fixa till mig lite och åt lite jordgubbar! Mums!
8 gick jag bort till Rebecka och sedan gick vi till Jessica. Vi satsade på att komma lite senare så att vi inte skulle vara först, men det var vi ändå. Inte för att det gör något! Det är alltid kul att träffa Jessica :D
Folk dropppade in mellan timmarna och vi hade riktigt roligt!
Indisk musik, dans, sangria, vi, öl, kastmärken, sjalar, hattar och en massa skratt! Vi hann även med lite moonwalkövningar och så sjöng vi Heal the World! Hahaha...! Underbart!

Vaknde halv 7 i morse men kunde absolut inte gå upp. Jag vägrade! Man kan inte gå upp så tidigt en förbannad söndag! Så jag somande om, och vaknade halv 11. Som om DET skulle vara bättre!
Nästa gång går jag upp! Tror jag... Haha :P

Nu ska jag ringa Danne och fråga när han vill att vi ska hämta ungarna!
Ha en fin dag!

-By your lead Sire-

Till top