Livet...

Hm... Det är konstigt. Det enda jag vill just nu är att gå in och lägga mig i vår svala säng och sova. Men jag gör inte det för jag orkar inte gå in dit. Haha... Tröttare än döden! Gonatt!

Tss...

Jag har inte bloggat på nästan 2 månader och hade princip inga läsare kvar. Men hör och häpna! I tisdags rasslade det minsann till i besöksloggen! Intressant... Fuck off! God natt.

Gonatt!

Jag ville bara säga att jag absolut älskar den här låten. Den är SÅ bra! Och videon... Den är perfekt... Jag har skrivit det för, men kan göra det 100 gånger till. Jag älskar den. Plus i kanten är ju att Eminem och Rihanna är de sexigaste artisterna i världen <3

 

Ren poesi...

Nä men så himla trevligt då...

Kan fan inte somna! Lönt! Ligger och läser gamla blogginlägg. Haha! Jag, jag är trött... Jag insåg att helgen lär blir precis lagom trist så jag gick in på cdon och köpte Sex and the City boxen. Fast jag inte alls har råd med det... Men det är vad jag ska sysselsätta mig med under helgen iallafall. Yeej... Hm...

Ja, så fick det bli!

Hm... Jag vet inte. Har inte bloggat på så länge och minns knappt vad fan man skriver om? Tss... Kan ju dock säga att den här dagen fick ett oväntat slut. Lite sådär "eh..." Men ja, så är det väl med livet antar jag. Skrattar bäst som skrattar sist va? Jo... Tack för den. Karma is a Bitch... Men vem vet, kanske har man lärt sig nåt. Eller inte. Troligtvis det sistnämnda. Nä, om man skulle sova lite... Eller inte. Troligtvis det sistnämnda.