Just going crazy

Gud i himlen vad jag älskar att komma hem till en messed up lägenhet. Finns det något mer underbart? WTF!? Lönt...
efter att ha haft en jätte trevlig kväll med Louise så är jag nu måttligt road. Får man lov att vara det? Nej nej, klart inte men nu är jag det iallafall. Och en sak är bara så jävla dumt att jag hade kunnat klippa det mitt itu!
Aaargh!!!
Och en sak säger jag bara och det är den att om jag vaknar inatt så gud nåde den jäveln som är skyldig till det! Såvida personen i fråga inte har något trevligt att komma med. Annars? D-Ö-D!  Hoppas att sömnen infinner sig snart så man kan slippa vara sur. Fast, egentligen är det bara mig själv jag är sur på, La Stupida...

                                       
Hur som helst, jag och Louise har varit på bio i Höllviken och sett på "Date Night" och den var riktigt rolig! Hahaha! Skrattade så jag höll på att dö imellanåt. Carell och Fey ihop var verkligen en succé! Den borde alla se :D
OCH Ironman, Robin Hood och A-Team har snaaart premiär!!! WIHO!
Jag vill verkligen verkligen VERKLIGEN se på Ironman på onsdag!!! Me löv och Downey Jr. är bara så jävla sexig! M-m-m!

OCH oh my god om Crowe inte passar som Robin Hood!? HEEET!!! Ingen slår såklart Costner i den rollen, men om de nu tvunget skulle göra en ny tappning så oh oh oh vad bra med Russel Crowe! Och jag tror, att denna versionen kommer vara riktigt rå! I LIKE!

OCH sedan A-Team? För det första, HUR många gånger har man inte tittat på det som liten? Haha! Och sedan för det andra, Bradley Cooper? Aaah!!! Jag vet inte ens vad jag ska säga... Fortsätter bara att dregla istället.
Åååh just det... Jag har fanemig fått urinvägsinfektion! Tror jag... Helvetes mögel! Jag som ändå är sååå noga med att alltid... Uhm... Never mind folks. Ibland är det svårt att tänka långt medan man skriver. Jag menade att jag aldrig sitter kallt, och det är bara det jag är noga med. Jupp, inget annat.
Suck, gud vad löjligt...
Haha, den meningen jag raderade här nu var verkligen både barn- och föräldraförbjuden. Och även förbjuden för vissa äckliga jävla dumhuvuden också men det var väl givet? Hatar min censurerade blogg... Dock är den inte censurerad mot svärord. Haha ;)

Nej, nu avslutar jag detta och bara för att jag är så snäll så får ni lite eyecaaandy! Sussa sött! Puss!Eeeeh yuuum!!!-Is it better to be feared or respected? I say, is it too much to ask for both?-

-Tony Stark-

Keep it clean babe

Denna tös är aningen tankspridd idag. För att säga det minsta. Jag var precis på Ica för att köpa en coca, vilket jag också gjorde. När jag kom hem upptäckte jag till min oerhörda bestörtning att jag GLÖMT ta den med hem! Men men, så kan det gå när inte haspen är på och när man blir distraherad av alla loppbitna häxor man gått förbi idag. Huuu! Känner mig besudlad... Isch!

Jaja, jag får väl ta på mig och gå ner till Ica igen och be om den glömda cocan innan jag får stryk.

Ha en fin kväll för det ska jag ha! Puss puss!

 


-Don´t cool the bad-Fredag hela dagen

Fredag och äntligen helg! Inte för att jag har jobbat i veckan och förtjänar helg, men ändå. Hihi :)

Sitter just nu och lyssnar på ett youtube-klipp med en tjej som sjunger helt fantastiskt. Hon bor här i Trelleborg, och jag känner inte henne överhuvudtaget, men herregud vad bra hon sjunger. Jag hade absolut köpt den skivan!

Nu ska jag klä på mitt stissiga barn och sedan ska han lämnas på dagis och efter det måste jag nog gå till kärringagrillen en stund.

Ha en fin dag! Puss puss!


-Don´t judge the book by it´s cover-


Nej, när ska man lära sig det då? Förmodligen aldrig...

Förvirrad som en gris på slakteriet

Har två låtar i huvudet just nu, dels Katy Perry/Timbalands - If we ever meet again och så Jason Bieber/Ludacris - Baby. Men när jag sjunger på den ena så halkar jag hela tiden in på den andra. Sjukt störigt. Antar att anledningen till det är att jag inte kan hela texterna till nån av dem så då blir det väl en combo. Haha :P Fast de är jättebra båda två så det gööör inte nånting ändå. Plus att jag sjunger som en gudinna så allt jag tar ton till blir ju ändå som diamantöverdraget guld. Hahaha! Full av skit som vanligt. Finns det ens något som heter "diamantöverdraget"? Aldrig hört, men å andra sidan så har väl inte alla ord uppfunnits än heller. Å tredje sidan (finns det uttrycket då?) så är ju inte diamant flytande så det går nog inte att "dra" det över nånting. Så det var nog ett dumt ord. Hm...

Fan vad jag är frustrerad! Eller är det uttråkning över vardagslivet? Nej det tror jag inte, jag är rätt vardaglig på vardagarna, and I like, och blir sällan uttråkad, meeen jag behöver göra något! NU! Tack gode GUD att det är helg snart, för jävelen. Jag behöver festa, det känns. Har ju inte gjort det sedan, hum... Vaddå, herregud! Sedan Långfredagen!? What the f*ck!? Men jag ska väl inte sticka under stol med att jag haft jävligt trevligt med annat när jag inte har festat. Och så har jag ju varit med min lilla knasiga unge förståss :) 

Anyhow... På lördag är det födelsedagsfirande hos Linn och det ska bli trevligt med lite nya folk. Inte bara dessa (lägger till ett INTE ALLA också så inte ALLA tar åt sig. Men ni som BORDE ta åt er vet nog att ni SKA göra det också) ingrodda, inavlade, lögnfyllda jävla trelleborgare som man stöter på i varje hörn. Inte så konstigt förståss med tanke på var man bor. Hahaha... Men alltså, vet ni vad jag hörde härom dagen? Det var rätt roligt precis som allt annat jävla skitsnack, det var om något jag skulle ha sagt till "någon" som "någon annan" hörde. Denna "annan" gjorde sedan om det jag faktiskt sa i sin hjärna till något jag inte sagt, med ett enda syfte och det var att skapa bråk. Men sorry, ingen fight. Far åt pipsvängen med dig ditt feta jävla kohelvete!

             


Hahaha! Nu sitter jag och skrattar åt mig själv för den bilden var så rolig! Hahaha! Tror jag behöver sömn... Jupp, sovgott!

Puss!


-You messed with the wrong girl dude!-

-Kristin C-

I´d like to make myself believe

Fräsche som skriver. Vet ni vad jag gjorde precis? Så äckligt... Jag sitter i storarummet med datorn i knäet, och så åt jag lite rester från middagen igår. Och så helt plötsligt, med munnen full av mat, AAATJOOO!!! Och vaddå då? Jo... MIN DATOR!!! Min lilla fina dator helt prickig av makaroner och köttfärssås! Äckligt! Men nu har jag tvättat den så nu är den som ny igen. Eller nåt.

Jag har inte tid att sitta här för om en timme ska jag ha hämtat William på dagis och sedan kommer Sandra och Vince hit, men innan dess ska jag ha hunnit plocka undan, dammsuga, tvätta golven OCH sortera aaall vår tvätt! Allvarligt? Hur kan det bli så mycket tvätt på en fucking vecka? Eller var det två? Hmmm... Hur ska jag hinna allt detta? Va va va? Jaja lika bra att sätta igång I guess! Adiooos!

Ja just det, kan vi alla ha en tyst minut för Alianas brutna lilltå? Haha... Ja stackars tösabit! Palla hoppa på kryckor i flera veckor? Blä... Hoppas du läker fooort!

Pussar!
Timbaland – If We Ever Meet Again - International Radio Edit

-What´s somebody like you doin in a place like this? Did you come alone or did you bring all your friends?-