goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Apatisk

Allmänt Permalink0

Ja verkligen! Jag bara sitter här i soffan och GLOR! Egentligen borde jag gå och lägga mig och bota min trötthet men jag ooorkar inte ens det! Och förresten så väntar jag på något fint så jag kan inte ändå. Hihi :)

Träffade William på Ica idag, naaw saknar min lille bejbi! Men får igen honom imorgon iallafall och då är det mys heeela dagen! Stackaren har feber idag... Perfekt med bio på det, att bli lite bortskämd när man är sjuk är det bästa!
Rebecka ska komma och lämna Evelina och Jennifer här på morgonen imorgon och sedan vid middagstid plockar vi upp min William. Då ska vi gå till torget allihop och köpa påskris som vi sedan ska pynta. Eller barnen får göra det för de är duktiga på sådant. I julas var det William och Evelina som fixade granen. Jättefint blev det! Jag är inte en av de många föräldrar som måste "rätta till" det som barnen har gjort eftersom de inte sätter det så som man själv vill ha det. Rakt och jämt och prydligt. Vem bryr sig? Julen och allt sånt är ändå mest för barnen. I mitt tycke.Har fixat klart Williams påskägg idag, han blir nog glad! Ska köpa ett par skitsnygga jeans åt honom också som jag hittade på Kappahl. Men eftersom barnjeans är sjuuukt dyra så bestämde jag att vänta till han kan va med och prova dem själv. Han är större än vad jag tänker att han är där i affären. Alla kläder ser så stora ut. Vart tog min bebis vägen? Snart 4 år! Underbart :)

Iallafall så ska vi möta upp Nathalie och Theo för bian och Dede ville låna ett av "mina" tre barn och vara extramamma och följa med så det får hon göra. Fru Palm. Haha ;)
Så jag har bokat sju biljetter idag för 490 kronor. Mycket billigare att gå på bio här i Trelleborg, och trevligare för det är så mysigt här.

Haha, nu börjar "Cougar Town" och det är lätt ett av mina nya favvisprogram! Så jälva roligt! Hahaha!Nu ska jag titta på det och sedan ska jag duscha för det har jag inte orkat göra än :S

Ha en fin kväll alla! Puuuss!!!


-What you see is what you get. Take it or leave it-

La-di-da-di

Allmänt Permalink0

Hehehe... Ja jisses kors vad jag är lat. Jag satte mig här med tanken att berätta om helgen men jag orkar verklgien inte. Jag vet inte vad fan det är med mig, men trött är inte ens rätt ord. Jobbade igår och idag och då har jag och mammi målat med världens fulaste färger och haft roligt.

Jaja, men jag orkar som sagt inte så nu ska jag bara säga att jag älskar min lilla kille och att imorgon ska vi gå på bio!
-Snälla flickor kommer till himlen, de andra kommer hur långt som helst-

Snedtext

Allmänt Permalink1
Jag har sååå inte tid att sitta vid datorn. Ändå kanjag inte slita mig. Inte för att det är något roligt direkt, för internet suger fanemig! Bara skit överallt och är det inte skitsnack så är det en massa halvnakna foto överallt. Ärligt talat, denna staden. Hahaha! "Alla" gör fan likadant! "Oh hon/han är dö modig som vågar visa sig naken på sin blogg/hemsida/facebook/twitter (whaaat ever). Hm, jag tror att jag ska vara så jävla ooriginell och göra precis likadant!"
Självklart gör man vad man vill och skriver vad man vill på sin EGEN blogg! Absolut! Men kom med nåt eget nångång! Inspiration är en sak, copying är en annan sak och sjukt pinsamt.

Aja, ikväll ska alla Trelleborgs psykfall ut och festa. See you there assholes! Hahaha! (är det en diss mot sig själv? Ehm, ja men jag vet om att jag är psykad iallafall. Jag lever inte i förnekelse och tror att jag är perfekt.) 

Nu ska jag fixa fejan och sedan ta på mig min snygga outfit och sedan ska jag och Nathalie till Dalby och Åsas disputationsfest! Lalala! Ha en fin kväll!

Toodeloo!
Till top