Åååhåhåhå...

Ja jag vet, I suck! Men jag har en bra ursäkt. Min mobil har lagt av totalt, sååå jag sitter med en stenåldersbit och vet knappt hur fan man ens skriver med en sån längre. Haha.
 
Och detta jävla fittmodem vi har från 3 suger värre än en utsvullten blodigel. Blir skitirriterad!
JAG KAN JU INTE KOLLA PÅ NETFLIX FÖR HELVETE!!!
 
 

Tss...

Folk... Vuxna människor som beter sig som omogna 5 åringar. 
Mycket har man hört, sett och upplevt, men att ett barn ska bli drabbad av ett liv som levdes för 10 år sedan, innan han ens var född, är för mig något av det äckligaste jag varit med om. Och allt jag känner är att jag vill slå slå och slå dessa jävla kräk tills de fattar att man straffar inte oskyldiga barn för att man själv är en trångsynt jävla idiot...

Känner mig blåst ºoº

Är sjukt tveksam till att det nånsin kommer bli vår och sommar igen! Jävla skitväder! Kan inte nån slänga 200 000 i mitt knä så jag kan ta HELA min familj och dra utomlands en vecka eller två?! Är det för mycket begärt? Va va va!?

ÄÄÄÄNTLIIIIIIGEEEEN!!!

Äntligen har jag min egen dator igen! Wiho! Alltså, det är ju mitt eget fel att det tagit typ ett år för mig att få den fixad eftersom jag inte tagit den till pappa tidigare... MEN sen tog jag iallafall med den och två dagar senare fick jag tillbaks den FULLT fungerande och hur bra och fin som helst! Åååh min älskade lilla svarta juvel <3
Och nu har jag rotat fram mitt modem och installerat och fixat och haft mig så NU nu nu äntligen kan jag ha ett normalt liv igen. Hahaha ;)
Fingrarna bara flyger över dess underbara lätt tryckta tangenter... Tror jag är nykär!
Skämt å sido.

Nu ska jag diska och kolla på Netflix samtidigt.

Hej svej!