Nu har den kommit!!!

Wiii!

Sitter just nu i min soffa och känner mig så liten eftersom min tv är så STOOOR!!! Givetvis inviger jag denna underbara svarta glänsande stycke vackerhet med att se på Pirates :DJa, mitt foto är inte det bästa men hallå, jag ser ju på världens coolaste film jusåatte! Den ser kanske inte jättestor ut heller på min lilla bild, men ändock ligger den inne med blygsamma 50 tum och jag ääär så glad för den! Wiii wiii wiii!

Toodels

Jag älskar att ha internet i mobilen. Jag älskar att ha rast också. Fast den är slut nu. Slutar efter 2 idag, härligt! Nu ska jag ut och titta på när de boende dricker snaps. Synd man inte får dricka på jobb. Haha :-P

Nu är den påväg!!!

Wiii! Min nya stooora bebis kommer med 98% säkerthet på måndag! Wiii! Jag ska vårda den ömt och köpa födelsedagspresenter och julklappar till den och krama den ever so gently när det behövs. Hihi :P
Säger inte vad det är, det får ni se när jag lägger upp en liten bild sen.

Spännande va? ;)Man borde inte klaga på att man är mätt. Men uuuh, jag är verkligen skitmätt! Kan knappt röra mig! Märkligt med spaghetti och köttfärssås. För det första, det är nästan alltid godare dagen efter man faktiskt lagat den, för det andra, man behöver bara lukta på det för att bli mätt. Jisses... Men nu står jag ju mig ett par timmar om man säger så. Börjar jobba kl. 14. Slutar kl. 21. Sen börjar jag kl. 06.50 imorgon igen.
Nej man ska inte klaga, man ska va glad att man har jobb och yadda yadda, men DET suger verkligen röv. Jag vill va hemma på kvällen och på helgen. Snyft...

Aja, struntsamma!

Fick köpt nya skor att ha iallafall, så jag räknar kallt med att ha världens skoskav sen. Köpte en liten (med stort L) present också. Jag tror på vardagspresenter. Köpte en vardagspresent till mig själv också. En svart jeansjacka. MEN jag hade en rabattkupong och betalade bara halva priset för den! I löv! Föresten var skorna också på 50%. REA är den bästa uppfinningen som finns. Fast just de skorna borde egentligen vara 90% rea på för de är stenfula. Yirk... Men palla bry sig.

                                  
                                   På tal om stenfula skor... 

Igår och idag har jag tvättat och fejat i hela lägenheten, utom på toa, för nu pallar jag fan inte mer.

Imorgon är det Midsommarafton och det gillar vi. Har dock inte handlat ett skvatt till det än. Inte ens varit på bolaget. (!!!?) Har de ens öppet imorgon?!
Aja, har de inte det så är det väl ödet såfall och jag överlever med största sannolikhet ändå. Eller vad tror ni?

                                       

Nu ska jag gå ner på macken, sedan ska jag duscha och göra mig redo för worki worki.

Ha en trevlig dag!

Puss!


                              Lionel Richie – Stuck On You
                              Mmm...

                             

Jag har bestämt mig

Säkert.

Jag kan ju aldrig bestämma mig för nånting. Eller jo, det kan jag visst. Ibland. Nu har jag iallafall nästan bestämt mig för att måla storarummet i en svag väldigt ljusgrå ton. Förutom röda väggen då som afsolut ska va kvar :)
Om en månad MAX ska det var klart, det ska köket också vara som för den delen ska bli, ja jag tänkte grönt från början  men vette fan om jag inte siktar in på ljust istället och kör på vitt med en ljusblå fondis istället. Randigt? Jo, det blir nog bra.
Eller rött kanske? Kan man ha rött i ett kök? Typ rött och svart? Porrigt kök kanske? Haha! Fast dåfall behöver jag nya bord och stolar för det nuvarande passar icke. Passar ioch för sig inte till nånting det. Hm...

Eeeller så struntar jag i köket efter som jag då inte kan bestämma mig (ser ni) och gör hallen istället. Fast vad ska man då ha för färg? Guuu vad jobbigt!
Måste kalla in experthjälp tror jag. Kanske ska passa på och ta in en annan expert samtidigt, typ en viss specielist på skruvade hjärnor? Behövs nog så att säga...
Tro det? Som Hampus säger. Hahaha!

Aja, har fått ett litet förskott på lönen från Myran av någon anledning så jag tänker ta lite av det förskottet och fräscha upp lite in my lägenhet.
Nej nu kan jag inte sitta här och fjanta mig mer!

Dagens lista:

* Frosta av och städa frysen (säger man städa eller rengöra?)
*
Diska
* Bädda rent i sängarna
* Fixa på Williams rum (som även det ska målas ner och om)
* Dammsuga
* Twätta el golvos
* Gå pinsamma rundan och panta miljoners miljoner flaskor som på något mystiskt vis invaderat mitt kök.
* Göra mat
* Dö i soffan en timme ungefär

Imorgon ska jag förresten komma ihåg att införskaffa ett par skor som jag kan ha och spankulera runt på jobb i.
Ballerinaskor är inte optimaliskt om man säger så. Haha ;)

Oki, ha en fin dag! Si jo lejtor!

Puss!


                                    Tarkan – Simarik - Radio Edit

                                    Perfekt städlåt! Wiii!