goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Blogging fråm maj fån!

Allmänt Permalink0
Att blogga från mobilen när man har android är verkligen skit. Det är nog den enda fördelen som jag kan komma på med iphone. Dagens i-landsproblem va ;) Jaha, waddeva! Jag måste berätta att jag precis läst (lyssnat på Storytel) Carolina Gynnings bok Laura-Flickan från havet, och den var SÅ bra! Visserligen inte alls överraskande för den kvinnan är fantastiskt begåvad. Jag har gillat henne starkt sen första sekund jag såg henne på Big Brother för nåt år sen. Och hon vann! Coolt! Och hon är faktiskt precis lika cool som hon verkar, det vet jag för jag har träffat henne på Kicks när hon köpte parfym, och fick prata lite och fick autograf i min Ego Girl bok :D Ha! Jag tror allt jag vet vart hon fått namnet ifrån till sin huvudkaraktär i boken. Hennes favorit parfym är nämligen Laura ;) Hm, nu blev jag verkligen nyfiken på om det faktiskt är så? Måste fråga på vernissagen i Ystad! Förresten så är det Carolina själv som läser upp sin bok och det var perfekt. Skrattade rakt ut på bussen flera gånger. Klockrent. När boken var slut, efter typ en dags non stop lyssnande, så följde en kort intervju där hon berättar lite om den. Och hur glad blev inte jag när hon berättade att det kommer två böcker till om Laura! Wiiieee!

                                             

Sol i hjärta, sol i sinne

Allmänt Permalink0
Idag har jag och William varit i Arlöv och hälsat på. Världens skönaste vårväder var det också. Härligt :) Nu är det dags att gå och sova så man kommer upp i tid. Imorgon ska vi på begravning... :( Gonatt och Sovgott!

Jaha ja...

Allmänt Permalink0

Idag är det tisdag och dagen började ju inte så trevligt... :(

Har suttit med William på hans rum en stund och lyssnat på musik och kollat runt lite på nätet. Hade fått mail från Ving... OMG! Jag dör om jag inte får åka utomlands detta året!
Hittade ett ställe, på Mallis (såklart) med värsta familjeanläggningen och ungar äter gratis och vattenrutchbanor och hela fadderullan. Kostade typ ingeting. Eller jo, det gjorde det ju klart, men det var inte direkt mycket.
Oooh nice!
Ska önska mig presentkort på Ving när jag fyller år hädanefter och inte presentkort på IKEA

                  

Så, gott folk, presentkort på Ving och Carolina Gynnings vin, öl och highball glas (finns på Cervera) är vad jag önskar mig i födelsedagspresent och julklapp detta år och typ 5 år framåt ;)

Juste! Fick fanemig tillbaks på skatten detta år! Så, Trelleborgs kommun kan kyssa mig i röven och fara åt helvete med sina jobb. Bara när man jobbar här som man får vända plånboken ut och in för att betala tillbaks tusentals kronor i skatt. Hm...
Eller ja, typ.

Nä, om man skulle ta och göra nåt vettigt? Typ äta frukost kanske... Har varit vaken sen halv 7 men har liksom inte fått tid för det än :S Mycket upptagen... Haha!

Snart dags att gå och hämta Jennifer i skolan med. Lovade dem igår att de skulle få komma ut och cyka lite så hoppas fan det är varmare idag än det var igår. Välkommen Nordpolen typ...

Usch, humöret är på minus noll så jag slutar nu innan jag skriver nåt dumt om nån dum människa som jag är riktigt besviken på.

Ajö!
                   

                                            

Till top