goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Am I not supposed to have an opinion?

Allmänt Permalink0
 
Jag älskar Christina Aguilera, men...
Hahaha!!! Denna videon är sååå dålig! Vad är det för frissa hon har?!
Inga kläder, två ton smink och en hel tub läppglans...
Early 2000-tal ala horstil. Tack gode gud att tiderna förändras! Nog för att vissa ser ut såhär fortfarande :/
 
Hon är så sjukt snygg idag, mycket snyggare än "då"
 
Låten lyssnade jag på 100 gånger om dagen när den kom, och jag gillar både den och hela Stripped-albumet fortfarande :)
 
 
 
Underbara...
 

Oooh barracuda 💥

Allmänt Permalink0
Fasen rent vad denna helg har susat förbi. Jag som knappt såg ljuset i tunneln i fredags. Haha...
Lillgrisen blev hämtad av sina föräldrar sent på fredagen, och sen slängdes de andra två i säng och jag somnade framför datorn medan jag kollade på det nya avsnittet av Vampire Diaries. Hallå!?
 
Igår vaknade jag och var så utom denna jord trött. Men det var bara att resa sig och gå ut och göra de fördömda pannkakorna som är lördagsstandard i denna lägenhet på barnhelger.
Sen började jag rensa i skåp och lådor i köket. Ja...herregud...
Jag höll på hela dagen. Verkligen.
Pausade bara för att gå ut och rasta barnen en stund, gå och handla mat, laga mat och sedan fixa myskväll åt dem. All tid därimellan gick till köket.
Och damn it vad nöjd jag är nu.
Tack fan för det...kom inte i säng förrns kl var 4 på natten.
FAST! De sista två timmarna spenderade jag i telefon med en ledsen jänta 💕 och sen slog ju klockan om mitt i allt, så ena minuten var den 01.59 och i nästa var den 03.00. Kändes helskumt.
 
 
Så idag vaknade jag och var givetvis ännu mer utom den jord trött. Meeen det var bara att gå upp idag med.
 
Idag tog vi med pannkaksresterna från gårdagen och gick runt på, tja, en sisådär 6 olika lekplatser i stan.
Kul för dem, skönt för mig som fick sträckt ordentligt på benen och även en rejäl dos sol i mitt bleka nylle.
Love ☀
 
 
Hanna blev hämtade när vi kom hem och sen satt jag och William på balkongen resten av eftermiddagen och gjorde läxor och satt och lyssnade på musik och ritade massor av roliga teckningar.
 
 Mitt öde är tydligen att bli attackerad och uppäten av en gigantisk spindel, och dessutom kommer jag verka väldigt glad när det händer???
 
Hahaha, jag har en sjukt störd unge alltså! Undra just var han har fått det ifrån 😉
 
När vi var på Valen med min syrra och tjejerna i torsdags så var där en massa plockmat man kunde ta. William tog en "detheterintenegerbulledetheterchokladboll" som var doppad i smält choklad, och så utbrast han; "Haha! Kolla ett ansiktet!" och jag och Rebecka brast ut i skratt.
För ja, där var verkligen ett ansiktet i chokladen. Vi har livlig fantasi i vår familj och det finns inga gränser för vad man kan se i en skål med fil eller i innanmätet på en kanelbulle eller i en mönstertapet eller i precis vad som helst.  
Och det går tydligen i arv efter arv efter arv. Underbart 😃
 
 
 
Helena kom upp en sväng ikväll, när hon gått gosade jag och William ner oss i hans säng och låg och pratade lite tills han somnade. Och nu sitter jag här i soffan och funderar, som vanligt.
Men ska nog se klart det dära avsnittet nu tror jag.
 
Hej.
 
 
 💓💓💓 för alltid 💓💓💓

Day by day

Allmänt Permalink0
Ren och skär förtvivlan susar runt inom mig just nu... Jag lovar, att det finns inte mycket som jag INTE skulle gjort för en chans att få uppleva det här. Herregud... Drömkoncerten nr 1!
 
THE MONSTER TOUR
Fy fan... Bara i USA... WHY!!! Buhuhuhu... :(
 
Jaja, bara att hoppas att det blir ett sånt ramaskri i resten av världen så de bestämmer sig för att utöka turnén. Speciellt till Europa och allra helst Norden. Kunde lätt tagit mig vartsomhelst då.
 
Till nästa grej.
 
Igår var jag på bio i Malmö. Det är väl första gången sen...tja...minns inte ens när det var.
Annica frågade om jag ville ha hennes två biljetter för de hade fått förhinder, och ja, det ville jag ju. Så jag och en annan åkte in och gick på bio. Captain America.
OMG!!! Så bra! Och ja, jag är extremt partisk, men den var faktiskt bra. Oooh... Jag blir helt lycklig av dessa filmer. Love love love!
När vi skulle hem hade parkeringshuset stängt så vi kom inte in. Hahaha! Typiskt oss...
Som tur var så var där någon som skulle köra ut precis då så vi slank in och sen fick vi gå hela vägen upp. LÄSKIGT!!! Ju högre upp vi kom i snurren desstu mörkare blev det. Buhu...
"Detta har jag sett på tv... Snart kommer zombisarna och då är vi dödens..." sa jag. För det var verkligen den känslan jag fick. FYYY för säger jag bara! När vi väl kom upp på parkeringsplanet så flimrade lyset till och jag viskade, skräckslagen inombords, att "såhär börjar Saw 1 och sen vaknar han fastkedjad i ett badrum och måste såga av sig foten för att komma fri..." BUHU!!!
 
Men hem kom jag i alla fall, hel och hållen. Phew!
 
Idag har jag passat en liten tjockamolla heeela dagen. Är bara så trött just nu... Skulle nog kunna sitta upp och somna. Men håller på och tvättar. Kuuuul! Gjorde det igår också. Nej, jag har inget liv.
Hämtade Willliam i skolan och sen var vi och mötte Carro och Nathalie i skateparken.
Sicket jävla drama det blev där då...jävla ungar! Pallar inte ens skriva om det för då blir jag bara förbannad igen, men, usch, nej.
 
När vi kom hem sen så kom Hanna hit och vi åt tacos. Nu har jag för övrigt jävligt ont i magen. Men vad väntar man sig när man äter nudlar i en hel vecka och sedan trycker i sig en tacos... Blörk. Ska sluta äta.
NOT!!! Åh gud... Längtar till första grillmåltiden! Jag hade dött utan kött... Grillat kött och öl är det godast som finns! Vin går också bra, myyycket bra. M-m-m!
Längtar ihjäl mig efter denna sommaren...
 
Nu sover ungarna och jag ska ner och ta den sista tvätten. Sen ska jag bädda rent, duscha och gå och lägga mig. Kanske. Kommer antagligen inte alls gå och lägga mig utan kommer fastna vid datorn och sedan upptäcka att kl är 2 på natten. Haha...
 
Trevlig kväll folk!
 
Till top