goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Trött Tröttare Tröttast

Allmänt Permalink0
Uuuh vad jag är seg idag! Hyser ren motvilja mot måndagar och denna måndag suger gris eftersom det är min sista jobbdag. Tradet! Det enda bra som nånsin hnt mig en måndag är att William föddes just på en sån dag... Jaja, det är ju typ evigheter sen jag bloggade sist men jag har inte varit på så bra humör och gissa vilken dag skithumöret började? Mjo precis, en MÅNDAG. Men sen blev det helg och på lördagen var humöret mycket trevligare. Jävla pms. Träffar jag den där jävla Eva nångång ska jag köra ner ett äpple i halsen på henne och tacka för miljoner år av kvinnans månatliga pest och pina. Första delen av lördagen spenderades vågrätt. Andra hälften, det vill säga: kvällen, spenderades hos Finn och ute på Streetarna. Det var roligt :D Efter en lååång natt och massor att berätta för barnbarnen (ska berätta mer om det sen) landade jag och Stefan i hemmet halv 5 på morgonen. Resten av söndagen spenderades vågrätt den med och det var ytterst trevligt. Och så kollade vi på Underworld - Rise of the Lykans. Den är SÅ bra! Snart kommer det en 4a ocksa. Treeejvligt :D Nu är jag framme på jpbb! Ska man bjuda på tårta idag kanske?

Freeedaaag!

Allmänt Permalink0
Ja, tyvärr vann ju inte David igår, men Whitney vart jätteduktig :) ......... Iallafall! Idag är det fredag och just nu är jag och William på bussen påväg till jobb. Han ska va hos mamma hela helgen :) .......... Ikväll ska vi på bio i Malmöet med Sandra och Tobbe, det ska bli jättekul! .......... William sitter här och pratar om vampyrer, han har lite fel för sig just nu så jag ska berätta för honom. Så ha en bra dag! Hej hej!

Aaaaaah!!!

Allmänt Permalink0
Både David och Whitney är i sista delen av finalen! Heja David!!! Heja David!!! Heja David!!! Och Heja Whitney lite grann ;-)
Till top