Katastrof!


Extrem bloggtorka på sistone. Har helt enkelt haft så jävla tråkigt att jag inte haft varken lust eller energi att skriva om nånting. Egentligen har jag inte det idag heller men å andra sidan har jag ändå inget annat att göra så då kan jag lika bra knappa här.

Fast nu ljög jag lite, jag hade roligt i helgen. Eller ja, lördagen var rolig, sen har det mest sugit (haha). Ja, och så söndagen också. Jag absolut hatar att bara sitta inne och glo. Verkligen. Jag HATAR det. Det är en sak på vintern eller när det regnar, men när det är ljust ute till fucking 10 på kvällen och (relativt) fint väder så ska man fan inte sitta inne hela dagarna!

Aja... Och kom nu inte och säg att jag ska göra nåt för jag gör nåt när jag är hemma och det är komplicerat och jag kan inte skriva om det här. Jävla mögel.

Kom på att jag inte lagt upp några av de senaste partajbilderna heller så det får man ju ta och göra, såklart. Ooom jag orkar göra det ikväll så ska jag. Men först, Färga håret TAJM! Hoppas nu bara att färgen sätter sig denna gången för min blondie-utväxt är TVÅ centimeter!!! Gaaah!

Två sekunder, ska bara sätta i!

  Snyyyggt...

Så...

Vet ni vad jag älskar? Psykfall. Helst riktigt extremt störda psykfall.
Typ som Pot..., oj, nej jag vill inte ha fler mordhot.

Men typ som min ena lärare på Komvux som låtsades vara nån annan och gick in här på bloggen och skrev skit om mig och Sandra i kommentarsfältet. HAHA! Det var faktiskt riktigt roligt!

Aaahahaha!!

Två sekunder, ska bara skölja ur!

HELVETE!!!

Nej, ingen färg. Vad fan är problemet! Det är SAMMA färg som jag använt de senaste två åren för jävelen!
Nä, nu är jag fan lack.

Sovgott!

Humöret på topp!

Nu är det kväll, det vankas kinamat och ja, resten är ett mysterium. Det kan förmodligen gå precis hur som helst. Men det är det som är finessen med det hela. Haha, svammlar jag igen?

Två cider har iallafall slunkit ner, mest eftersom jag var sjukt sugen på det och så lite törstig. Musiken är igång, mina grannar undra nog vad fan jag håller på med men det är ju inget nytt. Jämt konstiga ljud härifrån. Är det inte William så är det musik och är det inte det så är det nåt annat.

Nu ska jag fortsätta med min fredag som snart, snart, snaaart blir väldigt trevlig!

Wiho!

Pussar!