Haha! Just det!

Glömde ju en sak!
Haha... Igår kväll var väldigt rolig :)
William skulle sova. Jag kände mig lite mysig så han fick ligga i soffan med mig mot att han låg och blundade. Vilket givetvis inte fungerade alls...
"Mamma? Vett i Onny Depp sa innan?" "Nej vad sa han?" "Han sa Kwacken komme äte upp honom sen! Åååh nä! Måste jädda Onny Depp mamma!" "Ja oj, det får vi göra. Men det kan vi göra imorgon" "Okej mamma"
Han la sig ner i två sekunder.
"Mamma? Vett i Onny depp sa sen?" "Nej, vaddå?" "Bajbossa komme ta hans båååt!" "Ojdå" "Mm, och vett i han sa mer? Innan?" "Nej William vad sa han?" "Kajalerna kommer äte upp mig också!!! Jag jättewädd hela tiden!" "Ja det förstår jag" "Jag så wädd föw Bejvi Wones! Han äter upp Onny Depp också!" "Ja han är dum den" "Men mamma? Vett i Blando Bloom sa innan?" "Hmm... Nej vaddå?" "Itte jag heller. Ingen aning. Jag glömt! Hahaha! Kuuul va mamma?!"
Så satt han där och frustade av skratt... "Mamma?" "Ja?" "Jag helt klucko hela vägen!"

Ja, William du är helt klucko hela vägen... Och tack för det! Vad skulle vi ens ta oss till utan en så störd unge som du?
Älskar dig din lille skit!

(Medger stolt att min son nu är ett tvättäkta Pirates-fan!)

För Er som inte är såna inbitna fans som min son och jag kommer en liten ordlista här:

Onny depp - Johnny Depp (döh)
Blando Bloom - Orlando Bloom (döh)
Bajbossa - Barbosa (döh)
Bejvi Wones - Davy Jones (döh)
Kwacken - Kraken, Davy Jones havsmonster (döh)
Kajalerna - Kannibalerna (döh)

Beautifuly Broken...

Tillbaks vid datorn ja :)
Lugn fredagkväll, för en gångs skull... Ganska skönt, men jag tänker alldeles förmycket när jag är själv. Alldeles alldeles förmycket! det är helt galet... Jag tänker på allt möjlig och vrider och vänder på scenarion, vissa inträffade och vissa helt påhittade. De påhittade äär oftast rätt roliga just eftersom de är just det, påhittade :)

Imorgon ska jag och Rebecka in till Malmö och fira Malins födelsedag. Det ska bli kul!
Tror förståss att det blir singstar och med tanke på att jag inte kan dricka någon alkohol så kommer jag nog vara den ende som är komplett döv efter kvällens slut :S
Jag ska iallafall inte följa med ut sen, om det nu är tänkt så alltså. Det är alldeles för jobbigt att gå ut i Malmö.
Man går ju inte dit förrns vid 1 och sedan går sista bussen hem 03.15. Då hinner man knappt va där två timmar. Väntar man till de stänger klockan 5 så går inte första bussen hem förrns 06.15. Dryyygt!

Sitter här och pillar i mitt hår och lyssnar på alldeles för deppig musik för min smak...

Hahaha...! Jag ringde till 3 tidigare för att få hjälp med mitt struliga bredband.
Operatören - Vilken Adobe har du?
Jag -  Ehm....?
O - Står det Adobe Flash 7?
Jag - Vardå någonstans?
O - Om du tittar där och där, vad står det då?
Jag - Adobe photoshop? Jag har Vista...
O - Men... Du måste ha en Flash player för att internetet ska fungera. Så var...
Jag - Jaaahaaa! Flash player! Jaja, det står Adobe Aktive X Flash Player 9
O - Okej, bra. Bla bla bla...

10 minuter senare i telefon med pappa

Jag - Jag hittar inte papperskorgen på datorn! Den finns ingenstans
Pappa - Gå in på "utforskaren"
Jag - Utforskaren? Det står ingenstans... Hm...
Pappa - Jo det gör det, längst ner i vänstra hörnet
Jag - Ja där står det!
Pappa - Stäng ner "dokument" och sen kommer papperskorgen upp
Jag - (sitter som en idiot och tänker; vaddå stäng dokument? Då försvinner de ju!) Aaaaha! Där är den ju!

Hur kan alla andra veta percis var på min dator grejer ligger medan jag inte har en susning om det? Hahahaha!!!
Helt IQ-befriad...
NÄSTAN! Bortser man från datorer så är jag skrämmande smart! :P

Nu ska jag lägga mig!

Adios!

- Clearly you´ve never been to Singapore -
- J. Sparrow -

Det finns en person...

Dagen har varti bra, ingen jättehosta och så så jag har lekt med William på hans rum hela dagen, fram till precis när hans så jävla sura pappa kom och hämtade honom.
När jag fick post innan idag så gjorde jag som alla andra männniskor i världen gör de får post. Nämligen öppnade den. Eftersom jag bor ensam med William är det bara post till oss som kommer och det finns ingen anledning för mig att kolla namn på kuverten, jag har inte gjort det på flera år. När jag då öppnade ett av breven så visade det sig at det var till Danne. Jaha, ojsan, så han fick det när han var här. "va fan har du öppnat det för?!" !För att jag inte såg att det var till dig, bara jag som får post här så jag brukar inte kolla namnen liksom"
Det tyckte han var väldigt märkligt. Han tyckte också det var väldigt märkligt att brevet kommit hit.
Ja, det är verkligne märkligt med sådana händelser... (svärord) Fast min hemlighet är ju givetvis att jag kontrollerar hela Sveriges postgång och får hem post från alla personer jag vill klämma åt på diverse sätt. Coolt va?

Jag undrar en sak. När man går över en gata mitt i stan med en liten unge, är det inte brukligt att man håller sagda unge i handen då? Eftersom små barn ofta typ, ehm trillar? Eller hittar en kul sten att plocka upp mitt i allt? Eller för att de är så små så att bilförarna knappt ser dem?
Det gör man inte, det har jag precis fått reda på. Därefter fick jag reda på att jag var en jävla sopa som inte gjorde annat än och gnälla.
Därefter det fick jag reda på att jag istället skulle glädjas över att det lilla barnet precis fått massa kläder och leksaker.

Ehm, what? Snacka om att inte ha någonting i huvudet...
Jag då alltså, som tydligen inte fattar någonting alls.

Lille Willy...

Jag tycker så synd om William...
Stackars unge som har fått stå ut med att vara hemma med mig dygnet runt en hel vecka... Två timmar var han hos Rebecka i tisdags när jag var hos läkaren, och det är det enda umgänge med andra människor han haft på 4 dagar... Han är så duktig också och gnäller inte alls så mycket som han hade haft all rätt att göra. Eftersom jag själv inte kan göra mycket utan att hosta ihjäl mig så är det främst film som gäller (eftersom han tycker det är trist att leka på rummet ensam), och han har vid det här laget sett varenda barnfilm vi har (har inte särskillt många förståss) och vill inte se dem mer. Han vill se på Hulken och Ironman, Spiderman och Batman... Vilket han gjort :) Dessutom kollade han på alla tre Pirates-filmerna i sträck igår (jag hade verkligen iiinget med det att göra!).
Har ingen aning hur vi ska genomlida den här dagen också... Han är så uttråkad så jag skulle kunna gråta! Friska barn ska inte sitta inne med sina sjuka pjalliga föräldrar!

Ska se om vi kan ta oss ner i stan en sväng nu! Ajöken!

 
***Sitter och funderar lite över det här...
Faktiskt är jag rejält arg nu... Har ju absolut sett grejer från nya vinklar... Fy fan säger jag bara...***

Usch och fy...

Jag absolut HATAR att vara sjuk! Tror förståss inte att det finns en enda människa i världen som gillar det :S
Var på vårdcentareln igår och skulle fan ha kunnat komma fram till en bättre diagnos på egen hand...
Inkompetenta rövhålskärring!
Ja, om det inte märks så är jag förbannad!
Jag kom dit och berättade om alltihop. Yrsel, huvudvärk, halsen som svullnar upp jämt på högersidan och att det både ser ut och känns som om jag svalt en golfboll (detta (halsen) handlar om en tidsperiod på ca 2 år också), och nu febern som legat på 39-40 grader i nästan 3 dagar. Hon tittar på mig med ett litet snett leende och säger "Ja du får gå bort till labbet"
Okej, great. tänkte jag och traskade bort dit. Blodprov, där kan man se det mesta.
Vad fick jag? Ett stick i fingret och ett halsprov! Haaaallååå!?
Jag HAR INTE halsfluss!!! Det visste jag ju redan!
"Nej, halsfluss var det ju inte... Men din snabbsänka ligger på 90 och det är ju gaaanska högt... Förstår inte riktigt var felet ligger, kanske influensa... Hm, blir lite misstänksam på det där med halsen förståss och sätter man det i samband med det andra så..." och här sitter jag och tänker medan hon snackar att "JA! Äntligen någon som tänker lyssna och se till så något blir gjort! Tjoho!"  "...jag tänker antibiotika!"
När den dumma kärringen ser min idiotförklarande min säger hon "Eller du är kanske allergisk mot det?"
"Nej! Jag är inte allergisk mot det! Men jag har redan fått antibiotikum mot det här innan och det har inte gjort ett dugg skillnad. Uppenbarligen!"  "Hm, nähä... Men jag tycker ändå vi provar med kåvepenin i 10 dagar och så får du komma tillbaks när du mår bra igen. Krya på dig. Adjö."
Jag hade velat köra ner hennes förbannade läkardiplom i halsen på henne! Jävla "alla svärord som finns" kärring!
Nästa gång jag ska dit ska jag insistera på ett RIKTIGT blodprov och tänker vägra gå därifrån förrns det är gjort och provtestat på alla sätt som finns!

           Såhär korkad är min läkare...!


Uuuäh!

Har ju inte skrivit här på evigheter... Nu har man ju massor att skriva om! Mendet får jag fasen göra imorgon för klockan är ju dömycket nu och i need my beautysleep...hahaha
Ska bara ta min antibiotika nu, som det inte finns någon mening med att jag tar...

Sooovgott!


-Did no one come to save me JUST because they missed me?!-
-J.Sparrow-
(såklart!)