Kulturfest

Ungarna var så duktiga! Och maten var jättegod! Hela grjen var lyckad precis som vanligt alltså :)
Även om man suckar och har sig innan så är det faktiskt alltid roligt. Jag, Rebecka och Danne tog foto efter foto men eftersom det mestadels är foto på andras barn så lägger jag inte upp dem här. (Jennifer och Evelina räknas såklart inte :D )
Jennifer var Malena och sjöng "La Voix" på ett litet blygt sätt som säkert hade fått bidraget på minst en 5e plats i festivalen! Lilla Evelina var Carolie af Ugglas och hade också turkosa stövlar! (Åsa, du och Evelina får göra duett!)
William blev sur efter halva tillställningen och tyckte att det var skitdumt att Jennifer och Evelina skulle stå där framme när han ju faktistk ville leka med dem... :P

När alla barnen sjungit sig igen hela melodifestivalens repetoar blev det mat. ALltid intressant med utländsk mat! Även om man kankse inte alltid luktar så gott efteråt... Hahaha!
Danne och jag började slåss vid matbordet och Rebecka funderade på att skola in oss också på dagis.
Men han snodde faktiskt min mat! Så jag stack honom med gaffeln! Lika gott! Haha :D

Vid 19 gick vi hem och jag fortsatte tvättandet. Vid 9 bestämde jag mig för att gå ut och gå en runda. Efter en stund hade jag hamnat bort a hos Sandra och då bjöd hon på te. Båda två var helt halvdöda efter för mycket uppgiftskrivande... Snark!
När jag gick hem sedan var klockan nästan halv 12! Men jag sorterade tvätten och sedan skrev jag min andra bokkrecension till skolan!

Vaknade imorse och hade drömt en jättejobbig dröm... Den var så verklig och då är det skit jobbigt när man vaknar och fattar att inget av det faktiskt hände. Detta var ingen hemsk dröm utan en bra :)
Och nu ska jag strax dra iväg mig till skolan!
Jennifer berättar för de avundsjuka små vad det står på hennes diplom

Prov, bakelser och nya hyresgäster

Huga! Vaknade klockan 7. Låg och repeterade provet i min hjärna. Gick upp och duschade, fortsatte repetera. Varför är inte böcker vattentäta förresten? Hur många gånger jag badat och tappat min braiga bok i vattnet är oräkneliga. :P
Gick och pratade med mig själv på väg till skolan och lät nog som en galning när jag rabblade saker som "FRÅN hjärtat, TILL lungan, TILLBAKS till hjärtat... Angina Pectoris... Nitroglycerin... Lungödem! Ah va fan då...!"
Men provet är gjort nu iallafall och det kändes ganska bra ändå.
Gick till ICA med Amanda sedan och fick köpt någon smörja som jag nu har blandat ihop och gjort några räliga bakelser av. Haha, härligt det lät ju!
De ska ha kulturfest på dagis idag och alla ska ha med sig någon maträtt eller kaka eller nåt annat skit som är typiskt för deras land. Hm, min ursprungliga tanke var blodkorv. Många som hade gillat det eller? Hahaha :D
Ska bege mig dit vid halv 5 tillsammans med Rebecka och Töserna. Danne har William så vi får mötas på vägen.
På någon sätt ska jag börja tvätta klockan 5 också. Det är den enda tvättiden innan helgen och jag MÅSTE tvätta! Får se om jag kan dela på mig.

Kan berätta att jag har fått nya hyresgäster på balkongen!
Två damer som heter Olga och Svea har numera installerat sina nät på varsin sida om Jerkers.
Undrar just vad de pratar om? Recept på flugpaj? DET hade kanske varit något att ta med till dagis? Hahaha! Blörk! Spindlar har verkligen märklig uppfattningsförmåga vad gäller mat. Skulle kanske bjudit dem på lite bakelse? Fast i och försig. Kommer ihåg när jag och Rebecka var små och vi samlade in alla spindlar vi kunde hitta på vår altan och stoppade dem i en pepparkaksburk. Vi hade gjort jättefint med pinnar och blad och allt. Till och med mat hade vi lagt in. Inte kunde väl vi veta att spindlar inte äter revbensspjäll?!
När de hungriga krypen började mumsa på varandra fick vi order av mamma att genast gå iväg och släppa ut dem! Men det orkade vi inte så vi hällde ut dem precis utanför vårt staket.
Behöver jag tillägga att vi hade miljoner spindlar på balkongen den sommaren? Mamma var jätteglad.

  By the way! Någon som har denna filmen? DEN måste jag se! Bläää!


Nu ska jag gå och göra uppgift!

Adios!

-Varför klagar de på att de inte har bröd? De kan väl äta tårta?-
-Marie Antoinette-

Fuckers!

Eftersom vissa klagar på både det ena och det andra vad gäller min blogg (jag skriver för många blogginlägg, jag skriver för långa inlägg, jag skriver för ärligt, jag svär för mycket, jag klankar ner på folk för mycket, jag är för mycket sarkastisk, använder fömycket ironi bla bla blaaa) så tänker jag STREJKA och inte skriva ett enda inlägg på hela denna förjävliga tisdagen!
Det gör inget ändå för jag är på så dåligt humör att inlägget ändå hade innehållt för mycket svärord, varit skit långt, haft för mycket ironi och sarkasm och så hade jag såklart klankat ner och idiotförklarat folk alldeles för mycket. För helt ärligt, VEM fan vet inte vad pingis är och vem glömmer bort att man ska gå på bröllop? Vilken jävla idiot sitter och skrattar åt utvecklingsstörda och ensamma människor och VEM i helvete tar allting jag skriver här på allvar!?

Men eftersom jag inte tänker skriva något inlägg idag så kan ingen klaga!

-So many roads. So many detours. So many choices. So many mistakes.-
-Sarah Jessica Parker-

Once or twice was enough

Måndag måndag, underbart tradiga måndag...
Låg aningen för länge på kudden imorse. Drömde någon störd dröm om dinosaurier på Wisteria Lane... Men den var rolig och jag ville gärna drömma färdigt den. Slutade med att jag och Susan sprang skrikandes över ett fält... Normal? Ehm, nej det är svårt med diagnoser har jag hört... Haha :P


Idag har jag lärt mig att exakt allting som står i tidningen är sant. Precis allting! Jag lovar! Speciellt jättesant är det också om de dessutom pratar om det på radion! Dessa två mediating är ju de mest ärliga och sanningsenliga i vår värld! Det vet väl alla? Sååå... Kära vänner, köp tidnigen om ni vill kunna planera ert liv ordentligt. För enligt en av tidningarna jag kollade i idag så ska jorden gå under 2011.
Jag ska ta ett STORT mångmiljonlån och åka jorden runt med William, tatuera mig överallt, köpa 3000 skor, köpa alla leksaker som William vill ha, ge William 14 hästar av olik ras, bjuda alla jag känner på 2 veckor på Mallis Palma Nova så att alla kan ha lika kul som vi, köpa en diamantbeklädd tiara och självutnämna mig till Queen of Trelleborg, köpa ett svart skepp och bli pirat, bli bästis med Carolina Gynning, släppa en CD, muta fans och bli världsberömd, köpa mitt hyreshus av Patrik och ge alla lägenheterna till de jag tycker om, anlita diverse ifrågsättbara personer för att renovera lägenheterna, bada i champange en gång om dagen, köpa huset brevid Johnny Depps, fixa en kikare som kan se genom väggar (speciellt Johnny Depps väggar), köpa ett ex av alla filmer i världen och inte se på dem, åka till Indien och vara med i en film och så ska jag definitivt köpa nya soffor!
Spelar ingen roll att man inte kan betala tillbaks lånet sen eftersom jorden ändå ska gå under och upphöra att existera. Det måste vara sant, det stod så i tidningen.


Var precis en sväng på torget. Tänkte ge mina fina krukor nya inneboende i form av faktiskt levande blommor. De tingestarna som står i dem nu har varit döda sedan den 6 januari... Pinsamt ju... Tro fan att man alltid måste ha nerrullat! Fast de passar förståss in i detta huset där de flesta av de boende redan är intorkade och halvdöda.
Inte jag då alltså. Eller jo, min överpluggade hjärna är nog lite intorkad för tillfället förståss... Hu!!!

Har även inte laddat hem ny musik idag. Det är sommar och jag har absolut inte fyllt på min spellista. Speciellt inte arabisk, indisk och MALLIS musik som inte alls passar för sommarvärmen på min utlomlandsbalkong! No sir! Not me!
Nu ska jag inte lyssna på nerladdad musik och diska.

Shi sharam!

-Temptation in my heart,  I`m burning, I fall apart! When the night falls, my heart calls for love and devotion-
-Arash-

Just a rittre song that I rove!

Hahaha, började nynna på en grann liten bit och kände mig tvungen att således, eftersom jag ääälskar den, dela med mig av låten/videon till resten av världen. Eller nåja, min trogna läsarskara iallafall :DHelt omöjligt att inte börja skratta när man sjunger med...
"Why aren´t more peopre interrigent? Rike me?"
Till er som inte vet (fast VEM som inte skulle veta det vet jag inte) så är denna snutten från en av världens roligaste filmer, Team America.
Har ni inte sett den så gör det, men se unrated-versionen! Hahahaha!!!