goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Kulturfest

Allmänt Permalink2
Ungarna var så duktiga! Och maten var jättegod! Hela grjen var lyckad precis som vanligt alltså :)
Även om man suckar och har sig innan så är det faktiskt alltid roligt. Jag, Rebecka och Danne tog foto efter foto men eftersom det mestadels är foto på andras barn så lägger jag inte upp dem här. (Jennifer och Evelina räknas såklart inte :D )
Jennifer var Malena och sjöng "La Voix" på ett litet blygt sätt som säkert hade fått bidraget på minst en 5e plats i festivalen! Lilla Evelina var Carolie af Ugglas och hade också turkosa stövlar! (Åsa, du och Evelina får göra duett!)
William blev sur efter halva tillställningen och tyckte att det var skitdumt att Jennifer och Evelina skulle stå där framme när han ju faktistk ville leka med dem... :P

När alla barnen sjungit sig igen hela melodifestivalens repetoar blev det mat. ALltid intressant med utländsk mat! Även om man kankse inte alltid luktar så gott efteråt... Hahaha!
Danne och jag började slåss vid matbordet och Rebecka funderade på att skola in oss också på dagis.
Men han snodde faktiskt min mat! Så jag stack honom med gaffeln! Lika gott! Haha :D

Vid 19 gick vi hem och jag fortsatte tvättandet. Vid 9 bestämde jag mig för att gå ut och gå en runda. Efter en stund hade jag hamnat bort a hos Sandra och då bjöd hon på te. Båda två var helt halvdöda efter för mycket uppgiftskrivande... Snark!
När jag gick hem sedan var klockan nästan halv 12! Men jag sorterade tvätten och sedan skrev jag min andra bokkrecension till skolan!

Vaknade imorse och hade drömt en jättejobbig dröm... Den var så verklig och då är det skit jobbigt när man vaknar och fattar att inget av det faktiskt hände. Detta var ingen hemsk dröm utan en bra :)
Och nu ska jag strax dra iväg mig till skolan!
Jennifer berättar för de avundsjuka små vad det står på hennes diplom

Prov, bakelser och nya hyresgäster

Allmänt Permalink2
Huga! Vaknade klockan 7. Låg och repeterade provet i min hjärna. Gick upp och duschade, fortsatte repetera. Varför är inte böcker vattentäta förresten? Hur många gånger jag badat och tappat min braiga bok i vattnet är oräkneliga. :P
Gick och pratade med mig själv på väg till skolan och lät nog som en galning när jag rabblade saker som "FRÅN hjärtat, TILL lungan, TILLBAKS till hjärtat... Angina Pectoris... Nitroglycerin... Lungödem! Ah va fan då...!"
Men provet är gjort nu iallafall och det kändes ganska bra ändå.
Gick till ICA med Amanda sedan och fick köpt någon smörja som jag nu har blandat ihop och gjort några räliga bakelser av. Haha, härligt det lät ju!
De ska ha kulturfest på dagis idag och alla ska ha med sig någon maträtt eller kaka eller nåt annat skit som är typiskt för deras land. Hm, min ursprungliga tanke var blodkorv. Många som hade gillat det eller? Hahaha :D
Ska bege mig dit vid halv 5 tillsammans med Rebecka och Töserna. Danne har William så vi får mötas på vägen.
På någon sätt ska jag börja tvätta klockan 5 också. Det är den enda tvättiden innan helgen och jag MÅSTE tvätta! Får se om jag kan dela på mig.

Kan berätta att jag har fått nya hyresgäster på balkongen!
Två damer som heter Olga och Svea har numera installerat sina nät på varsin sida om Jerkers.
Undrar just vad de pratar om? Recept på flugpaj? DET hade kanske varit något att ta med till dagis? Hahaha! Blörk! Spindlar har verkligen märklig uppfattningsförmåga vad gäller mat. Skulle kanske bjudit dem på lite bakelse? Fast i och försig. Kommer ihåg när jag och Rebecka var små och vi samlade in alla spindlar vi kunde hitta på vår altan och stoppade dem i en pepparkaksburk. Vi hade gjort jättefint med pinnar och blad och allt. Till och med mat hade vi lagt in. Inte kunde väl vi veta att spindlar inte äter revbensspjäll?!
När de hungriga krypen började mumsa på varandra fick vi order av mamma att genast gå iväg och släppa ut dem! Men det orkade vi inte så vi hällde ut dem precis utanför vårt staket.
Behöver jag tillägga att vi hade miljoner spindlar på balkongen den sommaren? Mamma var jätteglad.

  By the way! Någon som har denna filmen? DEN måste jag se! Bläää!


Nu ska jag gå och göra uppgift!

Adios!

-Varför klagar de på att de inte har bröd? De kan väl äta tårta?-
-Marie Antoinette-

Fuckers!

Allmänt Permalink11
Eftersom vissa klagar på både det ena och det andra vad gäller min blogg (jag skriver för många blogginlägg, jag skriver för långa inlägg, jag skriver för ärligt, jag svär för mycket, jag klankar ner på folk för mycket, jag är för mycket sarkastisk, använder fömycket ironi bla bla blaaa) så tänker jag STREJKA och inte skriva ett enda inlägg på hela denna förjävliga tisdagen!
Det gör inget ändå för jag är på så dåligt humör att inlägget ändå hade innehållt för mycket svärord, varit skit långt, haft för mycket ironi och sarkasm och så hade jag såklart klankat ner och idiotförklarat folk alldeles för mycket. För helt ärligt, VEM fan vet inte vad pingis är och vem glömmer bort att man ska gå på bröllop? Vilken jävla idiot sitter och skrattar åt utvecklingsstörda och ensamma människor och VEM i helvete tar allting jag skriver här på allvar!?

Men eftersom jag inte tänker skriva något inlägg idag så kan ingen klaga!

-So many roads. So many detours. So many choices. So many mistakes.-
-Sarah Jessica Parker-
Till top