goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

I´ll be there when the fall comes

Allmänt Permalink2

Onsdag och idag är det lyckans dag på fler än ett sätt, för idag börjar Grey´s Anatomy!!! Och inte nog med det, det är DUBBELAVSNITT!!! Woho!
          

En annan lyckoaspekt denna soliga höstdag är att vi inte börjar förrns halv 1. Meganesi!
Fick min praktik förresten, för er som bryr er kan jag meddela att jag hamnade på Ortopeden. Så ska ni få era brutna ben opererade så planera in det efter vecka 46 så kan jag göra det. Haha ;)

Natten har varit minst sagt intressant. Den började med att jag kollade på Hip Hip Hora eftersom den är så jäkla bra. Kalla mig fjortis, men oh vad jag gillar den. "Alltså, är hora det enda du kan säga? Skaffa ett lexikon för fan"
HAHAHAHA!!!
Behöver ha Fucking Åmål också, det är en annan favorit. Det roliga med att se på dessa tonårsfilmer är att man känner igen sig så mycket. Ja, inte för att jag försökte knarka alvedon, hoppade ut från ett fönster och försökte ta livet av mig eller liftade till Stockholm med min lesbiska flickvän. Men allt det där andra ;)

         

Natten fortsatte med att någon bråkade här utanför så att jag inte kunde sova. Inte av oväsendet utan för att jag är så satans nyfiken och var tvungen att lyssna på vad som sas. Och det var intressant mina vänner...
Jaja, somnade tillsist, mot min vilja, och sov gott till klockan var 8 ungefär. Då fick jag nämligen Sandra-sms. Som jag kom på nu att jag glömt svara på... Ooops! Jag är kass! Återkomsten till teknikens värld har varit extremt seg detta år efter semestern. Ujuj.

Inbjudningarna till årets Halloweenfest har sent om sidor blivit skickade, och vad har hänt om inte massa rabbalder om det? Jaja, I don´t giva a flying F***! Däremot har planerandet inte tagits tag i riktigt än. Det är ju lite jobbigt när man har så hemskt bra fantasi som jag har (jag skryter hur mycket jag vill. Shut up) och vill göra allt på en enda gång. Men här kan liksom inte se ut som ett spökhus i över en månad. Fast William hade väl gillat det antar jag? Den knasbollen :)Igår var jag helt förvånansvärt snäll! Inte här på bloggen då, utan på "riktigt". Jag köpte nämligen mat till min lilla bejbi bejbi och hans ohängde far. Egentligen skulle jag laga, men fick sån jävla huvudvärk och pallade helt enklet inte. Men det hördes inga klagomål iallafall :)
Och vet vad det konstiga var? Jag gjorde det bara för att vara snäll. Utan baktanke eller nånting! Hu... Vad hemskt!
Nej, jag bara skojar. Om att det är hemskt alltså. Jag kan faktiskt vara väldigt snäll. Mot dem som förtjänar det.

Jaha, och nu ska jag göra något mer intressant än att sitta vid datorn. Men jag tänker inte berätta vad! Fast Sandra vet :D
Hihi! Ska förresten svara på ditt sms nu också, så du nte lackar ur stumpan!

Ha det bra alla! Puss puss!

-Dream on-
-Aerosmith-

Punkt punkt punkt!

Allmänt Permalink6

Oh my fucking God jävla idioter! TYVÄRR kan jag inte skriva varför jag är arg (arg är en ENORM underdrift) men jag säger bara en sak; skaffat ett liv för helvete! Jävla barnungar...
Helt ärligt talat? Hur fan orkar man? "Buhuuu jag får inte som jag vill! Buhuuu buhuuu buhuuu!"
Såhär är det och såhär kommer det vara i framtiden, jag är sinnessjukt trött på att folk försöker bestämma vad jag ska göra och inte göra. Jag gör vad jag vill, umgås med vem jag vill och tycker vad jag vill och det utan att någon idiot kan ändra på det.
Till exempel;
 
1. Jag tycker att man är ett jävla vidrigt as om man röker när man är gravid! Vem fan förtjänar att få barn när man börjar misshandla det redan i magen? Uhm? Stupid!

2. Jag tycker att man är dum i huvudet om man stöter ut folk utan anledning!

3. Jag tycker att man måste fattas ungefär 98% av sina hjärnceller om man försöker bestämma vem ens vänner ska umgås med.

4. Jag tycker att fördomar är en underbar grej, för vet ni vad? De stämmer i princip alltid!

5. Jag tycker att höjden på slampighet är när man inte vet vem som är pappa till ens unge! Eh, är man lite äcklig eller? Kölapp någon?

6. Jag tycker att om man misslyckas med något så ska man fan inte skylla det på någon annan. Stå för det istället ditt pucko!

7. Jag tycker att folk ska skita i att lägga sig i andras liv när de har 3 gånger mer skit att reda upp i sitt eget liv!

8. Jag tycker att falskhet är ett bra karaktärsdrag. Hur fan skulle man annars stå ut med alla andra falska personer?

9. Jag tycker att om man stör sig på någon så tar man det med den personen istället för att snacka rundor. Är det samma som att vara falsk? Jo, ja just det, det var det visst.

10. Jag tycker att om ni ska klaga på vad jag skriver i detta inlägg så kan ni fara så långt åt helvete att ni aldrig hittar tillbaka.

Och vet ni vad? ALLT detta tycker jag och ingen kan ändra på det. Ni kan tycka precis vad ni vill om precis vad som helst, men vad jag tycker kan ni skita i. Så det så!

Nu ska jag sätta på lita Amy Whinehouse och städa!

Trevlig tisdag alla. (Förutom du då, du kan gott trilla ner från soffan och bryta benet!)

-You know I´m no good-
-Amy-

Men förlåt då för bövelen

Allmänt Permalink1
Ja jag har inte bloggat på öööver två veckor! Men jag har inte orkat!!! Och nu hinner jag inte heller för nu kommer Rebecka och vi ska blanda grogg och dricka den och sedan gå till Nathalie och sjunga singstar! Jiiihaaa!!!

Pussar från mig! Savvy!?

Till top