goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Nu ska du få mer uppmärksamhet här än du borde ;)

Allmänt Permalink13
Men HAHA!

Tänk att vissa människor inte har bättre saker för sig att göra än att sitta här och läsa vad jag skriver och störa skiten ur sig på det. Och att sedan dessutom kommentera ANONYMT? Det finns inget fegare än att kräka av sig grejer och vara anonym. För alltså vågar man inte stå för vad man säger. Eller så är man kanske rädd för något? Typ att folk ska veta vilken idiot man är?

Hur tänker man liksom?

"Hö hö, nu ska jag kommentera här och så ska jag säga något dö häftigt och så ska jag vara anonym så att folk inte vet vem jag är och vilken analfabetisk nolla jag är! Hö hö hö!"

Du, LILLA, du kanske inte är så liten, men du borde förstått att jag nedvärderade dig och menade att du är en LITEN person.
En feg människa. Ett lowlife. En riktigt riktigt liten människa.
Stor i käften ja, där bakom datorskärmen där du turligt nog kan vara anonym. Men prova att stå för vad du säger din nörd.

Jag vet vem det är ändå, det var verkligen inte svårt att lista ut. Och det var verkligen dö smart att skriva från två olika adresser va? Haha!

Jodåmensåatte...

NEWSFLASH!!!

En blogg är en öppen dagbok och är till för att man ska skriva i den. Olika människor skriver olika saker i sina bloggar och man får SKRIVA PRECIS VAD MAN VILL I SIN EGEN BLOGG.

Såvida man inte sitter och läser min blogg under pistolhot så kan man faktiskt SKITA I att klicka in på min blogg!

Och ja just det. En människa som tror sig vara anonym är ALDRIG anonym. Har man mer än två hjärnceller är det inte alls svårt att räkna ut vem det är. Även UTAN att spåra IP-adresser (vilket inte var nödvändigt här heller. Vissa skriver på ett visst sätt att man ser det direkt, vissa stavar så illa att man inte ens behöver kunna läsa för att se det. Haha!)

Skaffa dig ett liv ditt skabbiga våp.

                         

HAHAHA!!!

Allmänt Permalink4
Hahahahaha! Har fått en kommentar av en av dessa trevliga människor som finns i denna stad.

Åååh lord...

Jaja, jag är inte alltid så trevlig själv, yadda yadda! Dock har jag aldrig påstått det i sådana här sammanhang heller.
SOM JAG SKREV så är jag snäll och trevlig mot folk som jag anser förtjänar det. Folk som bemöter en med en medmänsklig respekt. Folk som kan vara raka och ärliga och inte hugger en i ryggen så fort man blinkar en gång för mycket.
Jag är INTE snäll och trevlig mot folk som inte har någon respekt mot mig och de mina, som snackar skit om mig när jag FAKTISKT INTE (tro det eller ej, men sant är det) har gjort dessa ett enda dugg. Det är ren svartsjuka det handlar om och det är ta mig fan det äckligaste som finns.
Det enda jag verkligen gjort de här personerna är att va ihop med någon som de själv vill ha.

Snacka om mig, få tillbaks det och TÅL det. Håll käften annars.

Simple as that.

Any how...

Idag vart jag nere och fikade med Aliana och hennes kidz. Sötungar! Vi gick runt lite grann och kollade efter barnjeans, vilket är sjukt överpriserat (ja jag vet, men jag är faktiskt den bästaste på att hitta på nya ord) 

Näää, men iallafall så gick vi runt och strosade lite och efter det så gick jag hem och hutt mi i soffan och snackade med mammi i telefon.

Sedan gick en sväng med Denise och kollade present till Stefan som ju snart fyller år. Hihi :)


Ehm... Jaha, lite bilder då?

Var nere en sväng på Mikaeli med William och Jennifer, på fredagen då :) Stora klubbor? Va?


Aaahahaha! Denna bilden, haha, så rolig!


Sen gick vi ner igen och åkte lite karuseller. Sötnosar!


Sen var det kväll på vår balkongHihihi...


Sen var det lördag på vår balkong :)


Sedan var det fest hos älsklings-Sandra och hennes Tobbe


Haha :P


Nu ska vi hyra film!

Adios!


Jag är kär...

Allmänt Permalink0
Det enda som saknas denna morgon är att det regnar ute. Annars är det en perfekt morgon.
Det är höst, det är inte sommar längre och blir nog inte mer sommar heller. Vilket inte gör nånting alls. Hösten är alla gånger min favorittid på hela året.

Efter en gosig natt med konstiga drömmar vaknade jag, tittade på min man och kände mig alldeles nykär. Fantastiskt va? Men inte ett dugg konstigt. Hur kan man vara något annat?
Mmm...

Kunde inte somna om utan gick upp och duschade och nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och lyssanar på Katie Melua.

Katie Melua är en av mina favoriter, verkligen, men jag har inte lyssnat på henne på nästan 5 år. Klart har man hört nån låt nån gång sådär,men jag har itne själv satt på någon låt eller skiva av henne.
Varför?
För att för snart 5 år sedan försvann en stor bit av min själ upp till himlen och det enda som kunde få mig att fortsätta andas var min nya skiva med just Katie Melua. Varje dag lyssande jag på henne och hennes underbara röst, försvann in i musiken, grät och var arg och förstörd, försökte intala mig själv att livet trots allt skulle gå vidare. Vilket det också gjorde. 11 månader senare fick jag tillbaks en liten bit av själen som försvann och sedan slutade jag lyssna på skivan.

Tills idag...

Och jag är, fullt ut, överdrivet förälskad i mitt barn, min man, min familj, mina vänner och hela mitt liv.

Ha en fin dag allihop!

Puss och kram!

Katie Melua – I Cried For You 

Katie Melua – Piece By Piece
  
Katie Melua – On The Road Again
                           
Katie Melua – Thank You, Stars

Katie Melua – Nine Million Bicycles 

          

                                         Goo Goo Dolls – Kevin's Song
Till top