Nu ska du få mer uppmärksamhet här än du borde ;)

Men HAHA!

Tänk att vissa människor inte har bättre saker för sig att göra än att sitta här och läsa vad jag skriver och störa skiten ur sig på det. Och att sedan dessutom kommentera ANONYMT? Det finns inget fegare än att kräka av sig grejer och vara anonym. För alltså vågar man inte stå för vad man säger. Eller så är man kanske rädd för något? Typ att folk ska veta vilken idiot man är?

Hur tänker man liksom?

"Hö hö, nu ska jag kommentera här och så ska jag säga något dö häftigt och så ska jag vara anonym så att folk inte vet vem jag är och vilken analfabetisk nolla jag är! Hö hö hö!"

Du, LILLA, du kanske inte är så liten, men du borde förstått att jag nedvärderade dig och menade att du är en LITEN person.
En feg människa. Ett lowlife. En riktigt riktigt liten människa.
Stor i käften ja, där bakom datorskärmen där du turligt nog kan vara anonym. Men prova att stå för vad du säger din nörd.

Jag vet vem det är ändå, det var verkligen inte svårt att lista ut. Och det var verkligen dö smart att skriva från två olika adresser va? Haha!

Jodåmensåatte...

NEWSFLASH!!!

En blogg är en öppen dagbok och är till för att man ska skriva i den. Olika människor skriver olika saker i sina bloggar och man får SKRIVA PRECIS VAD MAN VILL I SIN EGEN BLOGG.

Såvida man inte sitter och läser min blogg under pistolhot så kan man faktiskt SKITA I att klicka in på min blogg!

Och ja just det. En människa som tror sig vara anonym är ALDRIG anonym. Har man mer än två hjärnceller är det inte alls svårt att räkna ut vem det är. Även UTAN att spåra IP-adresser (vilket inte var nödvändigt här heller. Vissa skriver på ett visst sätt att man ser det direkt, vissa stavar så illa att man inte ens behöver kunna läsa för att se det. Haha!)

Skaffa dig ett liv ditt skabbiga våp.

                         

HAHAHA!!!

Hahahahaha! Har fått en kommentar av en av dessa trevliga människor som finns i denna stad.

Åååh lord...

Jaja, jag är inte alltid så trevlig själv, yadda yadda! Dock har jag aldrig påstått det i sådana här sammanhang heller.
SOM JAG SKREV så är jag snäll och trevlig mot folk som jag anser förtjänar det. Folk som bemöter en med en medmänsklig respekt. Folk som kan vara raka och ärliga och inte hugger en i ryggen så fort man blinkar en gång för mycket.
Jag är INTE snäll och trevlig mot folk som inte har någon respekt mot mig och de mina, som snackar skit om mig när jag FAKTISKT INTE (tro det eller ej, men sant är det) har gjort dessa ett enda dugg. Det är ren svartsjuka det handlar om och det är ta mig fan det äckligaste som finns.
Det enda jag verkligen gjort de här personerna är att va ihop med någon som de själv vill ha.

Snacka om mig, få tillbaks det och TÅL det. Håll käften annars.

Simple as that.

Any how...

Idag vart jag nere och fikade med Aliana och hennes kidz. Sötungar! Vi gick runt lite grann och kollade efter barnjeans, vilket är sjukt överpriserat (ja jag vet, men jag är faktiskt den bästaste på att hitta på nya ord) 

Näää, men iallafall så gick vi runt och strosade lite och efter det så gick jag hem och hutt mi i soffan och snackade med mammi i telefon.

Sedan gick en sväng med Denise och kollade present till Stefan som ju snart fyller år. Hihi :)


Ehm... Jaha, lite bilder då?

Var nere en sväng på Mikaeli med William och Jennifer, på fredagen då :) Stora klubbor? Va?


Aaahahaha! Denna bilden, haha, så rolig!


Sen gick vi ner igen och åkte lite karuseller. Sötnosar!


Sen var det kväll på vår balkongHihihi...


Sen var det lördag på vår balkong :)


Sedan var det fest hos älsklings-Sandra och hennes Tobbe


Haha :P


Nu ska vi hyra film!

Adios!


Jag är kär...

Det enda som saknas denna morgon är att det regnar ute. Annars är det en perfekt morgon.
Det är höst, det är inte sommar längre och blir nog inte mer sommar heller. Vilket inte gör nånting alls. Hösten är alla gånger min favorittid på hela året.

Efter en gosig natt med konstiga drömmar vaknade jag, tittade på min man och kände mig alldeles nykär. Fantastiskt va? Men inte ett dugg konstigt. Hur kan man vara något annat?
Mmm...

Kunde inte somna om utan gick upp och duschade och nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och lyssanar på Katie Melua.

Katie Melua är en av mina favoriter, verkligen, men jag har inte lyssnat på henne på nästan 5 år. Klart har man hört nån låt nån gång sådär,men jag har itne själv satt på någon låt eller skiva av henne.
Varför?
För att för snart 5 år sedan försvann en stor bit av min själ upp till himlen och det enda som kunde få mig att fortsätta andas var min nya skiva med just Katie Melua. Varje dag lyssande jag på henne och hennes underbara röst, försvann in i musiken, grät och var arg och förstörd, försökte intala mig själv att livet trots allt skulle gå vidare. Vilket det också gjorde. 11 månader senare fick jag tillbaks en liten bit av själen som försvann och sedan slutade jag lyssna på skivan.

Tills idag...

Och jag är, fullt ut, överdrivet förälskad i mitt barn, min man, min familj, mina vänner och hela mitt liv.

Ha en fin dag allihop!

Puss och kram!

Katie Melua – I Cried For You 

Katie Melua – Piece By Piece
  
Katie Melua – On The Road Again
                           
Katie Melua – Thank You, Stars

Katie Melua – Nine Million Bicycles 

          

                                         Goo Goo Dolls – Kevin's Song

Ordet Falsk får en ny innebörd för varje dag som går...

Vuxen till trots och chockad 1000-tals gånger om. Men nog fan blir man förvånad varje gång ändå.
Lägg då till att man bor i den sjukaste staden som finns på kartan och verkligen inte borde bli förvånad över nånting.
Och då menar jag NÅNTING alls!

Sinnessjuka människor i den här sönderinavlade jävla staden. Det är verkligen förundrande att "de" inte bara fällt en bomb över Trelleborg och asfalterat skiten.
Det roliga är, att varenda en man pratar med som bor här men som inte kommer härifrån säger samma sak. Att de aldrig varit med om falskare och mer förstörelseintriktade människor i hela sitt liv.
Människor i denna staden verkar ha någon slags sjuk drift att snacka skit om andra, allra helst deras vänner. Det är där man har det bästa materialet ju. Hugger varandra i ryggen till höger och vänster, ljuger och bedrar, förnekar och ljuger lite till. Jävla pack...
Givetvis inte alla. Men ni fattar.

Men, iallafall. Helgen... Hahaha!

HERREGUUUD!!!

Personalen på Zoo måste ha lämnat alla burarna på glänt för stan invaderades av djurarter av diverse slag. Faktiskt anser jag å det fullaste att det borde vara förbjudet att sälja alkohol till djur.
Faktiskt.

Fredagen var väl rätt lugn, men kräken var väl kanske lite försiktiga eftersom de var rädda för  SKADEDJURSBEKÄMPARE!

Igår var dock inte lika lugnt. Djuren hade nog fått känna på friheten lite för mycket och tog sig lite väl stora friheter tycker jag. Mm...
Jag blev nästan överfallen av Vårtsvinet, ni vet den jag skrivit om innan?
Haha, nej skämt å sido.
Vi kom fram till en del och efter idag ska jag inte vara sååå dum mer. Hihi...
Men Vårtsvinet sa själv igår, (efter att hon erkännt att hon tyckte att mitt "Jägare Sökes" inlägg var rätt roligt. Ja, jag vet. Jag är faktiskt himlans rolig) efter en väldigt intensiv och väldigt svärordsfylld diskution (stavas diskution så eller?) att hon faktiskt ville bli omnämnd här i dag. Och jag lovade. 
Även om hon då såklart iiinte läser min blogg.

 JAAA JAAA! Waaad ever ;)

Nåja, då går vi vidare. Förvisso ville Vårtsvinet bli omnämnd med namn men jag skriver inte ut namn på andra än mina vänner och familj här. Men jag kan ju berätta en kort saga.

Det var en gång en Mal som flög In i en Bro och drunknade i en B*ck. Skoj va? Hehe ;)

Nuuu går vi vidare.

Ehm, ja just det. Vi var en sväng i tältet.
Men hu och fy fan vad knökfullt av äckel-päckel ful-djur där var!
Svettiga Orangutanger, vingdögda Pungråttor, skadeskjutna GnuerSjögrisar och ja allt vad det nu var för nåt.
Den falska Suggan var där, den rabiessmittade Hyenan var där, ValenValen var där, och det var ju bland annat därför det var så trångt.

IIISCH!


Jag kände mig så smutsig och nergrisad att jag gick till biljettbåset och krävde att få tillbaks mina pengar. De slängde ett snabbt öga på omgivningen, nickade och förstod till fullo vad jag menade och gav därmed genast tillbaks mina pengar.
Sedan satte de upp en skylt med texten "Smittozoon! Inträde på egen risk"

Förresten. Helgens tips består av följande väl valda ord.

SERIÖST? Om du ska hälla frätande medel i ditt hår, snälla gå till ett proffs. Alltså ett riktig då, ett sånt som tar betalt. Du vet, som de där killarna du beställer hem från internet, de tar ju också betalt. Eller hur? Lägg inte mer pengar på sexuella upplevelser än på ditt utseende. Fast å andra sidan så har du kanske inte så mycket pengar som hade behövts för att fixa det där.
Med närmre eftertanke... Skit samma.
Ha det så trevligt med killarna, släng speglarna och sätt en påse över huvudet istället.

Hahaha! Jag är verkligen så hemskt rolig!  
 
Usch nej, nu orkar jag inte mer!
Jag är dötrött och det verkar inte finnas någon direkt gräns för min fantasi idag. Den liasom skenar iväg lite grann.
Eller vad tycks?
Men som jag sa igår, så även om det kan bli lite väl tramsigt ibland och lite väl dumt ibland, så tar jag inte bort något som jag skriver utan står, till skilland från väldigt många, för vad jag skriver.
Ibland blir det missförstånd och då kan man ju såfall be om ursäkt ifall man trampat någon alltför hårt på klövarna, hrm jag menar fötterna.

Haha, jaaa som det kan bli ibland.

Förlåt! 

Or not...

Ha en bra dag och kom ihåg; What comes around Goes around...(!) Som en extremt korkad människa sa en gång.

Tjingeling! 

P.S Kära vänner. Ta inte för givet någonting som jag skriver här. Bara för att du är så förbannat egocentrerad att du tror att allting handlar om just dig så gör det kanske inte det. Känner du dig träffad av nåt jag skriver så har du förmodligen en anledning att känna dig träffad. Som exempelvis ett dåligt samvete? Men trots det, så kanske det ändå inte alls handlar om just dig, tro det eller ej, men jag ogillar mååånga människor. Men det är inte mitt problem, bete dig ordentligt mot mig så gör jag detsamma mot dig och då behöver du inte ta åt dig heller.

Capish?!

Ehm... Ja jag är uttråkad...

Och har ont i huvudet... Jävla näsa!

Nässpray! Även om jag hatar det och bara har Williams nässpray hemma. Antar att jag får prova.

Huärk!

Har inte ens pallat duscha än... Ska ta två Ipren också.

Jag absolut vägrar att bli sjuk! Eller sämre ska man kanske säga... Sjuk är jag ju redan enligt vissa. Hahaha!

Jajx! Klockan är 11! Måste ju snart gå och hämta Flängbullen ju! Iiih!


Tjingeling!