goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Te amo...

Allmänt Permalink0
Morgon igen och påväg till jobb. Och ett ska jag tala om och det är att gaaasch vad drygt det är att blogga via mobilen. Blogg.se suger ibland! Skaffa en blogg-app för hilvede! Hm... Hihi, igår tatuerade jag mig! Kul! Fast jag kan ju tyvärr inte lägga upp nån bild eftersom det inte finns nån "box" till det... Iallafall, snart fyller min älskade Stefan år och jag vet precis vad han ska få! Måste fixa det idag! Jaja, nu ska jag spela Angry Birds! Ädios!

Ett vinnande leende!

Allmänt Permalink0
Hell yeah, jag degar i soffan och tänker på hur mysigt det är med höst! Höst är min favorit årstid! Och vet ni vad? Nu tänker jag äta TRE dumlekolor! Mums! Gonatt ;-)

Lååångt inlägg! Inget för trötta människor ;)

Allmänt Permalink0
Hm... När skrev jag ordentligt här sist? Rätt längesen... Hm... Orkar jag? Nä... Men vad fan, jag ligger här i soffan och är så förkyld att jag fan inte vet var jag ska ta vägen. Och ett ska jag säga er, att; Att ha mens samtidigt som man är snorförkyld och hostar och nyser, är INTE en trevlig kombination.
Det är typ- "Aaaatjooooooooo där kom syndafloden!"

Och jaja, som jag sagt innan, vill ni inte läsa om min mens så stäng ögonen, gå och gör nåt annat eller gå inte in här alls. För jag skriver precis vad som faller mig in här. Typ, detta.

Igår, lördag, så var jag på Valen och byggde mina naglar på det där stället vad det nu heter. Och detta ska jag säga er, att: Att bygga naglar samtidigt som man är snor(bokstavligt talat)förkyld, är INTE en trevlig kombination.
Där satt jag, totalt stop i näsan, och hade ena handen i torkmaskinen och andra handen i tjejens hand och bara kände hur "proppen" släppte. "Auh shit" Var det enda jag kunde tänka.

Jaja, iallafall, nog om snack om äckligheter.

Vad har hänt?

Förra helgen så var det barnhelg och den helgen var ju nåt i hästlängder. På lördagen var det upp i ottan och så kom Mike och Patrik hit och drack kaffe medan jag packade ihop ungar och mat och allt vi skulle ha med.
Sedan vid halv 8 bar det iväg mot Växjö.

   

På söndagen var vi alla ganska sega, men Lilltösen skulle ha 2-års kalas så det var bara att fixa och dona och baka och ha sig.
Av oss fick hon äntligen sitt lilla kök och saker till det, och medan jag donade så byggde Stefan kök :P

 
Och ungarna lekte :)


Duktig man man har alltså <3

Presentöppning!


Av sin storebror fick hon en stor Mimmi Mus :)


Rebecka gjorde en jättefin tårta! :D
Paul var snäll och lämnade Evelina så hon också kunde vara med på kalaset :)
Vincent åt upp ugglans huvud när jag och Sandra vände bort blicken i två sekunder. Jävelunge ;)Sedan var det "kväll" och Jennifer sov över för Rebecka ville in till Malmöfestivalen och se Veronica Maggio :)

Hela veckan har jag coh Stefan målat plank. Haha, det är faktiskt kul. Och därför jag är förkyld. Mögel...
Men imorgon är det på det igen!

Så var det då helgen och i fredags så gick jag på marknade med William och Jennifer.Sedan åt ungarna och så gick jag och lämnade dem till Rebecka för William skulle sova över där :)

Jag och Stefan tänkte egentligen vara hemma för vi var sjukt trötta, men så kom min kusin Danne hit till hålan och så åkte vi till Höllviken med honom istället och gick på Millenium. Riktigt härligt ställe! Dit går jag gääärna fler gånger!Sen åkte vi tillbaks till Trelleborg och gick på Kristall. Tyvärr hade det ju förekommit en hel del sabotage så det var inte så mycket folk där.
Och då ville Stefan absolut gå till Kräm. Suck... Jaja, jag fick ju följa med.

Där stod nya vakter. Hitler var ett "ord" som kom upp i huvudet. De stoppade folk till höger och vänster. Folk fick inte komma in, utan anledning. När folket frågade efter vilken anledning de inte fick komma in, så hotade de med att kalla på polis som de inte avlägsnade sig. Herregud! Helt vanliga människor ute för att ha kul. Idioter.

Iallafall, vi kom hem rätt sent. Blä...

Sen var det lördag. Slappt... Jag och Stefan gick en sväng på marknaden och sen åt vi kinamat.

Denise kom hit tidigare och vi åt kräftor. MUMS!Sen kom resten av folket och vi hade riktigt kul hela kvällen och hela natten! Det blev Lyktan och Kristall.

Tyvärr så slutade det inte så kul på Kristall. Jävla psykobrud...

Och du? Om man vill be om ursäkt för något man gjort så gör man det själv. Man ber inte nån annan göra det åt en! Du kan ta din ursäkt och stoppa upp i ditt klamydiasmittade rövhål!
Och rör du mig en enda gång till så slår jag ihjäl dig! Din dö dumme jävel!

Men iallafall, sedan blev det efterfest och då vart det kuuul igen :)

Idag är vi sledna... Hm... Nuff said...

Näää, nu ska jag äta nåt och sen ska jag sooova! Gonatt!
Till top