goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

Un, dos, tres!

Allmänt Permalink0
Hahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!
Jag som hade bestämt mig för att skriva världens suraste inlägg och så gick jag in på någons blogg och läste lite kommentarer och, och...och hahahahaha!!!
(Ta inte illa upp din tönt, det var ju bara bra)

Kvällen har egentligen varit väldigt bra! Emma A var här i några timmar och vi satt och snackade en massa och sådär. Men när hon gick hem sen så började jag fundera på vad denna tös ska ha på sig imorgon och det slutade alltså med att jag blev sur. Eller pissigt asförbannad snarare. Förutom att jag har typ INGA kläder så kom jag helt oönskat ihåg allt annat skit som hänt under dagen. Vilket ledde till att jag skrev ett dödsargt mail till en idiot. Det är speciellt bra att skriva mail och sms eller dylik när man är förbannad. Jaha, för det är det. Skitkul är det också. Tills man lugnat ner sig några hekto och inser att man skickade det förbannande hatbrevet till fel person. Oooh hoho, jodå det har hänt. Jag gjorde det precis.

Men iallafall, dagen har varit rätt möglig för att säga det minsta. Började med regn imorse, så vi kunde inte cykla. Varpå jag kom försent till jobb. Fast med typ 10 minuter. Rätt överkomligt förvisso eftersom chefen var ledig idag. (glömmer just nu medvetet bort att chefen läser min blogg)
Sedan flöt några muntra timmar i trapporna och jag både sjöng och, ehm...dansade. Tills Rebecka meddelade att det inte kommit någon peruk idag heller. Fan. Fan! Fan! FAN!!! Då blev jag arg! Jag blev till och med så arg att jag började böla ute i verkstan! Fast mest bölade jag nog åt att jag sparkade på en cementsäck och det kändes som om foten gick tvärs av i min svettiga gympasko. Ja, den var svettig. Och äcklig! Sedan kom Lung in och sa något perverst. Då slog jag honom. Det muntrade upp mig lite grann. Vad hände sen? Hm, nu när jag tänker efter så hände det nog inte så mycket mer dåligt? Fick tillbaks min skitmobil. Fast det var en ny skitmobil istället. Dock hade de snåla jävlarna satt i mitt gamla batteri och min gamla lucka. Rövhål.
Pappa körde mig till bussen sen och där satt jag som vanligt och skrattade åt min roliga bok. Önskar att den aldrig i livet villa ta slut! Vad ska jag bara ta mig till när sista sidan är nåd!? Vad ska jag då skratta åt? Hm... Man kanske skulle skrivit en bok? En riktig bok med påhittade människor som egentligen inte alls är påhittade utan, utan...ehm...nej jag skiter nog i det. Jag hade blivit ovän med alla och sen hade ingen köpt min fina rosa bok med en palm på. Stackars min bok, död innan den ens blev till. Ska bara sörja en stund. Åh... "Palmens barn" Jag ska aldrig glömma dig!
Gud vad jag är nördig.

 Imorgon är det födelsedagsfest hos Emma med tema Britney Spears! Det ska blir riktigt kul! Alla förstod nu också helt plötsligt mitt oerhörda problem angående klädval va? Om inte så måste det vara något fel på er. Allvarligt.
Sedan kanske det blir Kristall. Bäst att inte skriva att det blir av för man vet ju aldrig och jag lovar minsann inget utan att kunna hålla det! Eller jo ibland förståss. Eller...ganska ofta. Fast... Nej det finns ingen ursäkt. Jag är helt enkelt förjävlig.
Kanske borde skriva ett förbannande (ja det ska stå förbannande, jag har inte stavat "förbannade" fel) hatbrev till mig själv? Och så kunde jag låtsas att det kom från någon annan? Nån som jag hatar? Så kunde jag bara fått hata den personen ännu mer som varit så fräck att hon/han bara vågade skriva så till mig!
Eller ett kärlekbrev! Ja! "Oh Alexandra du är som vindens..." Nej, fan jag spyr.

Nu ska jag nog ge upp dennan själsliga rundvandring och kasta mig i säng. Stackars min säng som får stå ut med sådan misshandel jämt... Stackars...stackars mig! Som måste ligga här själv! Vad tråkigt!
Ska genast ta och skaffa mig en spanskliknande, eller möjligen portugisisk, lover som av outgrundliga skäl är väldigt lik Johnny Depp, och sedan installera honom som kammarslav och så måste han lyda min minsta vink. Inte för att han hade känt att han måste lyda för han hade ändå bara varit väldigt tacksam åt att få sova brevid mig alltid.

Buenas Noches!

(Oh Juan, por favor!)

-Tengo la camisa negra-
-Juanes-

Boli boli boli Bolibompa!

Allmänt Permalink1
Nu ska jag ta och göra som aaalla andra bloggare. Fast, inte alla utan många får man väl säga istället. Jag har aldrig gjort det innan heller.
Men nu kommer det!

Tam ta tam!!!

Dagens Outfit!
(fast egentligen är det gårdagens outfit, har ju itne varit ute direkt idag)Hehe, ja, det är ju itne min outfit heller utan någon annan. EN väldig modig liten tös som stod vid busshållsplatsen. För det är verkligen inte alla som skulle våga gå ut och ha en hel regnbåge på sig. För övrigt så hade hon lila ballerinaskor också. En riktig färgexplosion! Men det var sött, eftersom tjejen inte var en sån tjej som står och tycker att hon själv är så jävla cool och snygg. På såna tjejer är ingenting snyggt.

Ett bra exempel på en sån tjej har jag givetvis också! Haha, fast det är inte så mycket kläder utan mer skorna.
För där stod hon med världens största fejkpattar, fejkmun och ett halvt ton smink i huvudet. Lååånga fejknaglar och ett linne som slutade innan det började. Hon svängde på håret exakt hela tiden. Fast, hon kanske hade ticks? Vem vet. troligtvis inte... Hrm hrm.
Så stod hon då där och tyckte förmodligen att hon var snyggast av alla någonsin, och det kanske hon var! Tills man tittade längre ner och såg vad hon hade på fötterna...

Vad fan är det? Förutom att skorna är vrålfula så är de liksom minst 2 storlekar för små!
Och what´s up med de skitfula byxorna? Vilken katastrof alltså. Verkligen!

När tjejen såg att jag satt och flinade åt hennes skor snörpte hon ihop läpparna (så gott det nu gick) och svängde så hårt med håret att hennes solglasögon flög i marken.
Hahaha! Pinsamt.
Som tur var kom bussen precis då och den körde iväg med mig och mitt skratt.
Sedan kände jag mig lite taskig. För tänk om den stackars tjejen hade lagt alla sin pengar på att göra sig snygg och sedan inte hade råd att köpa snygga skor? Eller byxor? Eller ett helt linne?

Hahaha, bara skojade! Jag älskar att var elak! Hihi :P

Nä nu ska vi äta potatismos! Adjö!


-Det var en gång för länge sedan en prins och en prinsessa som levde lyckliga i alla sina dagar! Tills prinsen dog och prinsessan blev deprimerad och hängde sig i källaren-Haha, vilken saga DET kommer bli!

Right here right now

Allmänt Permalink0
Onsdag idag och jag är hemma och mår dåligt. Drygt.
Speciellt eftersom disken från festen fortfarande står kvar på diskbänken och jag bara ligger i soffan och hör den skrika på mig...  "Haaaaallååå!!! Klirr klirr! Kom och diska oss innan vi GÅR härifrån av oss själva!"  Snark... Håll truten!

Mitt inlägg igår knaske har förbryllat folk, men jag kan säga att det var enkom för ett högre syfte :P
Tjänster och gentjänster ni vet?

Sitter just nu och lyssnar på min nya (1 av typ 23 stycken) playlist på Spotify, herregud vad nöjd jag är då! M-m-m!

ÅH NEJ! Nu börjar Rachel Ray på tv:n! Måste genast stänga av!!!

Så, tillbaks. Åh vad jag avskyr det räliga programmet! USCH!

Vet inte egentligen vad jag vill ha skrivet här? Ingen aning...
Ska på Britney-fest på lördag och det ska bli SÅ kul! Tjoho! Och mina rosa Britney-skor... Hahahaha!!!

Äh palla... Nu ska jag se film och göra en fruktsallad. Fast i omvänd ordning såklart :D
OCH så ska jag tänka på min braiga födelsedag och hur kul jag hade. Fast, vem har inte roligt med alla i det sällskapet? Ingen tror jag. Måtte vara snäpp till omöjligt!

Ha en bra dag alla ni därute!


-I finally know what I must do... I must quit...you...-
-Michelle Featherson-Till top