Trött...

Måste det vara som det är när det inte är som det borde vara...? Va? Ja, jag vet inte. Men hur ska nåt bli rätt när rätt för en alltid är fel för en annan? Va? Hur vet man vad man ska göra när det man vill göra inte går att göra? Va? Bla bla bla... Varför skriver jag ett totalt ofattbart inlägg när jag inte fattar vad det är som är ofattbart? Va va va? Blä... Sovgott!

Snöslask

Sitter i Arlöv och väntar på en tydligen försenad buss. Jaja, why not. Jobbandet gick snabbt idag, skönt att sluta tidigt! Oh, nu kommer bussen! Så. Oh vad varmt och skönt! Hm, ja nu är det jul. Det gick ju fort. Lite väl fort enligt mig men vad gör man? Jag vet att det förväntas mothugg nu av en person, men det blir inget med det. Som jag sagt minst 100 gånger nu, så är det jul och jag vägrar bråka med nån. Tyvärr. Nu ska jag försöka organisera dagen i mitt huvud! Ha en fin dag och om jag inte hinner uppdatera så God Jul på er! Puss och kram - Watch it. I might be quiet and calm right now, but trust me, there will be hell to pay - -Mee Ella-

På andra sidan jorden...

Måndag är de tidag ja, och bara tre dagar kvar till julafton.
Idag är det grått mina vänner. Blä blä blä... Och imorgon ska det snöa ääännu mer. Tu fysan!

Har verkligen inget vettigt att skriva överhuvudtaget! Gud vad ovanligt va? Haha...verkligen. Nej detta är ingen bra bloggdag. Fast i och försig, jag är ju elak mot folk så då kan jag ju ge något tillbaks. Det ska man ju göra såhär i juletider. Alltså att skriva att sinnet är grått, så de sårade och utpekade kan gotta sig lite. Ja, varsågoda kära ni. Vältra er! Njut! Bra om jag kan göra stackars er också lite glada, era gamar.

Nu ska jag gå och lägga mig och kramas, hela hela natten. Imorgon väntar otrevligtheter som gyn-besök och snö. Kan knappt bärga mig. Sovgott!


-Alla vägar har sitt pris-

Midvintertid

Ja som det snöar i vårt lilla skåneland! Men mysigt är det. Speciellt i goda vänners lag!På Lyktan var det fullt och det dasades och hades kul, sedan gick vi hit här :)
En rolig och ganska lugn kväll med två natta-middagar och mycket skratt!

Nu ska jag städa! Puss