goldiebynight

*What kind of twisted experiment am I involved in*

La Voix

Allmänt Permalink1

Tu fysan vad jag är seg idag. Inte konstigt förståss och det var sååå värt det! Jag hade jätteroligt igår! Tack världens finaste lilla Louise för att jag fick följa med dig och gå på Melodifestivalen! Det var så kul :D
Jag har hört från andra att bidragen var skittråkiga, men det var de inte där! DÄR var Jöbacks låt underbar och Sibels var riktigt riktigt cool. När showen var slut åkte vi taxi hem för att Lyx-Louise inte ville ta bussen. 750 spänn för en taxi? Jag höll på att dö fyra gånger! Väl hemma i Trelleborg gick vi först upp till mig och fixade oss lite och sedan mötte vi upp Hampus och co nere på A9 där de firade Soles födelsedag. Hampus tyckte jag och Louise låg efter så han köpte jägershots till oss... Huuu! Det är verklgien svinäckligt! Men det värmde :)
Vid halv 12 gick vi till Kristall och fortsatte firandet där.
5 drinkar och fyra champagneflaskor senare var kvällen slut och det var dags för alla att gå hem. Hampus fick ta fylle-Louise direkt hem. Hahaha... Aaah, Louise min raring
Jag gick iallafall bort till Biffens och köpte TVÅ nötrullar. En till nattamat och en till frukost idag. Haha, smart va?

Och nu såg jag precis vad klockan var och jag har verklgien inte tid att sitta här! Jessica ska ha middagsbjudning hemma hos sig och jag ska strax gå och möta Rebecka och Rickard! Wiii! Det ska bli trevligt!
Skriver mer senare :)

Puss!!!

Fast tid att lägga upp detta klippet har jag, det är så roligt! Jag skrattade halvt ihjäl mig när de visade det! Hahaha, Meltzer är fantamig helt fantastisk!

Risbuske

Allmänt Permalink2

Au gud... Jag är död. Nästan iallafall. Blä... Vaknade klockan 11 och fick med stor möda in mig själv på toaletten. Synen i spegeln var helt ärligt talat skräckinjagande... Hu! Ja, bu... Efter att ha stillat begäret av att spy så gick jag och la mig igen. Fast sen blev jag hungrig och gick ner på McDonalds.
Ja, fyllan slog på riktigt rejält igår, fast vi inte drack mycket mer än vinet vi köpte. Fast vi åt inte särskillt mycket nån av oss så det var väl därför.
Jag och Nathalie började kvällen med att gå ner till A9´s After Work och ta en öl. Efter det gick vi hit här och sedan kom Rickard och hans Anna också. Kvällen var som förväntat trevlig och vi hade roligt.
Nere på Lyktan var det massor med folk precis som varje fredag. Många trevliga och så såklart en del jävla pack och skitmög människor också. Men roligt var det ändå. Haha... Aaah, vissa personer är bara för roliga :)
När stället stängde fick jag följe hem av en kär vän som inte ville att jag skulle gå själv i mitt överfulla och småböliga tillstånd. Tack för det, annars hade man väl vaknat död nere i hamnen...

Så, nu sitter jag och försöker med hela min halvt fungerande viljestyrka att bli återställd så att jag ska klara av kvällen med Louise. Hampus ska köra oss in och de kommer och hämtar mig vid 6. Alltså har jag inte så jättelång tid kvar att göra allt som jag kommer behöva göra i snigelfart.

Har precis sett på Sweeney Todd. Jag finner inga ord. Jag älskar den filmen. Ja, på riktigt. Den är så bra! Och nu, bara för att, så ska jag titta på At Worlds End och få gåshud av den ascoola inledningen! Woho!
Lite sjukt, men inget, och då menar jag INGET ger mig sån gåshud som den gör. Det börjar lite smått, pirrande, och sedan bara stegrar det och går genom hela kroppen, från tårna till hårfästet. I LIKE! (och Johnny Depp är inte ens med i scenen!!!)


(Egentligen inte alls för att höras eller ses såhär eftersom ljudet inte alls är lika bra som när man ser det på film. Men skruva upp!!!)


Kanske kanske kanske hör ni av mig en gång till idag. Om jag inte halkar i duschen och tuppar av förståss. Lätt man skulle haft såna där halkskydd i badkaret som gamla tanter har! Speciellt när man är bakis och skakar och darrar som värsta MS patienten... Hujedamig!


Hej svej!


-Curse you for breathing you slap jawed idiot!-
-Mr. Gibbs-

Get a little out of line

Allmänt Permalink1

Hemma! Det var verkligen skönt att sola! Sedan gick vi en sväng och fönstershoppade (inte kul) och så köote vi vin. Det måste man ha :)
SÅ nu ska jag bara mellanlanda lite härhemma och vila (haha ja säkert) och duscha och färga håret och fixa till mig. Sedan kommer Älskling och gör mig sällskap! Kommer bli en bra kväll (hoppas jag iallafall)!
Nu har jag inte tid mer! Adios och ha en bra kväll/natt alla så kanske vi ses sen! Puss!


            

-There´s only two types of people in the world. The ones that entertain and the ones that observe-
-Britney-

Till top